Чернігів: Жителі міста: "питання щодо перенесення митного терміналу нарешті вирішується"

Чернігів: Жителі міста: "питання щодо перенесення митного терміналу нарешті вирішується"

21.04.16 10:13 0 627
Під час засідання виконавчого комітету міської ради 19 квітня громадські активісти, які мешкають по вул. Жабинського в безпосередній близькості від ”Термінал-центру”, висловили подяку Чернігівському міському голові Владиславу Атрошенку за підтримку жителів району щодо вирішення питання про перенесення митного терміналу у більш віддалений район міста. Активістка Надія Галковська підкреслила, що це питання зрушило з мертвої точки.

Нагадаємо, що до Чернігівського міського голови надійшло колективне звернення від 150 мешканців міста щодо вирішення проблеми, пов'язаної з діяльністю товариства з обмеженою відповідальністю ”Термінал-центр”.

Територія ”Термінал-центру” використовується митним постом «Чернігів-вантажний», розташоване за адресою вул. Жабинського, 2-В, в безпосередній близькості до житлових будинків, що створює несприятливі умови для життя мешканців навколишніх житлових будинків, адже пов'язане з прийомом великої кількості вантажних автомобілів в будь-який час доби.

Чернігівська міська рада прийняла рішення продовжити підприємству оренду строком на 4 місяці до 31 липня 2016 року. За цей час ТОВ «Термінал-Центр» має перенести митний термінал у більш віддалений район Чернігова.

Владислав Атрошенко заявив, що він як міський голова вживатиме всіх заходів для того, щоб був обраний альтернативний майданчик для терміналу.

До Чернігівської міської ради надійшов лист-гарантія від ТОВ «Термінал-Центр», що керівництво підприємства гарантує передислокування митного терміналу.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На вулицях Луцька ...
Наступна новина: Чернівці: За рахунок ...

КОМЕНТАРІ