Особливості ворожіння на картах Таро

Особливості ворожіння на картах Таро

21.04.16 15:16 0 1277

Напевно ви вважаєте, що ворожіння на картах Таро має бути неодмінно пов'язане з жінкою з різким макіяжем, що сидить в невеличкій кімнатці перед білою кулею і пророкує людям майбутнє? Ви сильно помиляєтесь.

Колода карт із старовинними зображеннями: диявола, чарівника, повішеного, смерті ... Аж дух захоплює! Таро - дійсно цікаві карти. Спочатку ворожіння на картах Таро може здатися складним для новачка, але з часом варто дізнатися про них ближче, познайомитися з символами і їх значеннями, і вся колишня складність просто випарується. До речі, більше інформації ви можете дізнатися і на сайті: http://www.worldtaro.com/.

Особливості карт Таро

Таро - це колода з 78 карт, використовувана багато років для розкриття таємниць долі людини. Тут слід внести одну невелику поправку. Може скластися враження, що карти дійсно пророкують події, приготовлені нам в майбутньому. Однак всі ми знаємо, що майбутнє ще не відбулося і немає сили, здатної повідомити, що відбудеться в наступний момент. Проте, передбачення карт Таро наділяють нас мудрістю, що допомагає приймати правильні рішення в житті.

Але повернемося до складу карт Таро. Колода Таро розділена на 2 частини. Це - 56 карт відомі як молодші аркани і 22 додаткові карти відомі як старші аркани. Молодші аркани нагадують звичайну колоду гральних карт, а 22 старших аркана - карти із зображеннями диявола, відлюдника, чарівника, блазня, повішеного, сонця і смерті. Старші аркани пророкують великі зміни або події в житті людини за допомогою деталей представлених молодшими арканами.

Тепер знаючи, що карти Таро відрізняються від звичайних гральних карт, настав час дізнатися, що 56 карт молодших арканів включають 4 основні символу, а саме: мечі, денарії, жезли, кубки. Але цей поділ не обов'язковий для всіх карт Таро, так як різновидів таких карт існує досить багато.

Як гадати на картах Таро?

  • Перш за все, потрібно вибрати для себе підходящу колоду карт. Придбайте колоду карт, яка вам більше подобається і яка вас більше притягує. Вивчіть зображення, представлені на картах, і постарайтеся добре запам'ятати значення пов'язані з кожним зображенням і з комбінаціями зображень.
  • Навчіться розуміти різні види ворожінь на Таро. Все Таро гадання можна розділити на два основних види. Це - відповіді на питання і розширені ворожіння. Відповіді на питання не обов'язково повинні бути у вигляді "так" і "ні". Але в будь-якому випадку всі питання повинні бути чітко сформульовані і подумки представлені. Питання можуть бути пов'язані з чим завгодно і з ким завгодно. Розширені ворожіння зазвичай пов'язані з великими і значущими подіями, такими як шлюб або доля дітей. Для початку можна потренуватися на нескладних питаннях.
  • Навчіться розкладати карти Таро декількома способами. Точніші прогнози Таро можна отримати на основі оточуючих карт в розкладах. У розкладі Таро може брати участь як одна карта, так і всі карти колоди. "Кельтський хрест" - найпопулярніший розклад Таро, що охоплює дев'ять або десять карт і розповідає про перешкоди, минулі події і способи подолання перешкод.
  • Засвоївши всі перераховані вище рекомендації, можна починати тасувати карти, тримаючи в розумі певне питання і бажаючи отримати на нього відповідь. Покладіть карти стопкою на кут стола і розкладіть карти в вигляді віяла або півкола. Виберіть кількість карт відповідно до обраного розкладу і покладіть їх перед собою. Уважно розгляньте зображення на картах і спробуйте розшифрувати їх значення.
  • Не варто будувати з себе ворожку з перших днів покупки карт і намагатися обдурити своїми прогнозами друзів і знайомих. Спочатку треба добре засвоїти основи гадання. Тут вам допоможе регулярна практика. Щоб навчитися гадати на картах Таро потрібен час і певні зусилля з вашого боку.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Луцьку у міській раді ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ