Рюкзаки та ранці ТМ Zibi

Рюкзаки та ранці ТМ Zibi

21.04.16 19:00 0 565

За останні кілька років продукція Zibi відмінно зарекомендували себе на ринку України. Рюкзаки, ранці і аксесуари до них (пенали, сумки для взуття) отшиваются на тих самих виробничих площах, де отшиваются вироби таких відомих брендів, як: Herlitz, Puma, Adidas, Reebok, Scout.

Ранці та рюкзаки Zibi - це можливість виділиться, проявити свою індавідуальность. Компанія Zibi свідомо відмовилася від ліцензій і розробляє свої власні дизайни виробів, дотримуючись модних тенденцій. Щорічно асортимент оновлюється, розробляються і вводяться нові моделі рюкзаків і ранців, вдосконалюється якість продукції.

Перевага рюкзаків Zibi:

  • Мода. Дизайнери Zibi враховують модні тенденції;
  • Якість. Весь процес виробництва знаходиться під пильним контролем виробника;
  • Продукцію шиють у кращих виробників;
  • Демократична ціна. Продукція відноситься до середнього цінового сегменту;
  • Ергономічність та безпека для здоров'я дитини.

ТМ Zibi бере зобов'язання щодо високої якості своєї продукції. Гарантійний срокскладає місяць з моменту покупки. Якщо в цей період ви виявите недоліки якості товару, виробничі дефекти, то такий ви можете ого повернути (гарантія не поширюється на дефекти: спричинені нецільовим використанням виробу, спричинені впливом розчинників, кислот, води, високих і низьких температур, механічних пошкоджень, абразивним зносом). Витрати на доставку виробу до місця продажу несе покупець. Зобов'язання по заміні виробу виконуються протягом 30 днів.

Рюкзаки та ранці Zibi умовно розділені на три вікові категорії:

  • 6 - 9 років;
  • 10 - 13 років;
  • 14+ років.

Молодші школярі в дизайні виробу бачать продовження свого світу іграшок. Вся продукція для маленьких учнів пройшла обов'язкову перевірку: ортопедична спинка, правильне розподілення навантаження при перенесенні навантаженого ранця, фіксація лямок, світловідбиваючі елементи та ін. Результати перевірок підтверджені сертифікатами якості товару. Окрім того, кожен рюкзак можна "доукомплектувати" сумкою для взуття і пеналом тієї ж серії.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Луцьк: у Старому місті ...

КОМЕНТАРІ