На Вінничині розпочато комплексну перевірку заходів державної політики у сфері цивільного захисту

На Вінничині розпочато комплексну перевірку заходів державної політики у сфері цивільного захисту

22.04.16 14:57 0 828
18 квітня відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, у Вінницькій області розпочала роботу комісія Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Комплексну перевірку, яка здійснюватиметься 18 по 29 квітня, очолює заступник голови ДСНС України Олег Авер’янов.

Під час свого виступу в Вінницькій обласній державній адміністрації, керівник комісії зазначив, що метою комплексної перевірки є визначити рівень організації, планування та реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, а також надати всебічну допомогу структурним підрозділам Вінницької ОДА, ГУ ДСНС України у Вінницькій області, спеціалізованим службам цивільного захисту, підприємствам, установам та організаціям у питаннях забезпечення в області пожежної і техногенної безпеки.

Особовому складу оперативно-рятувальної служби області, керівникам районних та міських органів влади було представлено членів комісії Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

З метою перевірки оперативності та ефективності реагування всіх служб на можливі надзвичайні ситуації, комісією заплановано також відповідну роботу у виконавчому комітеті Вінницької міської ради, у Липовецькому, Жмеринському, Калинівському, Могилів-Подільському та Гайсинському районах області, а також у місті обласного значення Ладижин.

ГУДСНС України у Вінницькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відкрили Дім ...
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ