Делегація Вінницької області перебуває з офіційним візитом у Чеській Республіці (+фото)

Делегація Вінницької області перебуває з офіційним візитом у Чеській Республіці (+фото)

22.04.16 12:43 0 836
Упродовж 20-21 квітня делегація Вінницького регіону у складі заступника голови обласної державної адміністрації Василя Броварника, директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимира Мережка, керівників найбільш потужних підприємств області, серед яких: ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ТОВ «Літинський м'ясокомбінат», ТОВ «Вінницька Птахофабрика», ПАТ «Володарка», ТОВ «Барлінек Інвест» та низка інших, з офіційним візитом перебуває у Ліберецькому краї Чеської Республіки.

Вінничан супроводжує також Надзвичайний та Повноважний Посол України у Чеській Республіці Борис Зайчук, за сприяння якого й організовано візит подільської делегації до іноземних партнерів.

Під час офіційної зустрічі представників регіону з гетьманом Ліберецького краю Мартіном Путою заступник голови ОДА Василь Броварник ознайомив чеських колег із соціально-економічною ситуацією в Україні та області зокрема, а також інформував про інвестиційний та економічний потенціал Поділля. Відтак від імені голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія запросив гетьмана Ліберецького краю взяти участь у святкуванні Дня Європи у місті Вінниця.

Можливості співпраці з Вінницьким регіоном викликали жваве зацікавлення у чеських партнерів, тож Мартін Пута заявив про наміри налагодити взаємини з Вінниччиною та підписати відповідну Угоду про співробітництво.

Таку ініціативу підтримав і Надзвичайний та Повноважний Посол України у Чеській Республіці Борис Зайчук, запевнивши керівників регіонів у всебічному сприянні Посольства в реалізації озвучених прагнень.

Водночас, з метою пошуку нових ринків збуту та підвищення експортно-імпортних операцій, члени вінницької делегації - керівники провідних підприємств області зустрілися з директорами Торгової та Аграрної палат Ліберецького краю, які ознайомили подолян з економікою регіону та запропонували можливості співпраці.

У відповідь заступник голови ОДА Василь Броварник презентував Вінниччину для представників чеського бізнесу. Затим підприємці мали змогу поспілкуватися з потенційними партнерами із Ліберецького краю та провести переговори у форматі В2В (віч-на-віч).



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ