Чернігів готується до святкування Дня пам’яті та примирення й Дня перемоги

Чернігів готується до святкування Дня пам’яті та примирення й Дня перемоги

22.04.16 18:33 0 566
В Чернігівській міській раді 20 квітня відбулось засідання організаційного комітету з підготовки й відзначення Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Нараду провела заступник міського голови Ольга Хоніч.

У заході також взяли участь представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, управління освіти та науки облдержадміністрації, працівники структурних підрозділів міської ради та районних у місті Чернігові рад, а також представники правоохоронних органів.

Про хід підготовки до відзначення визначних дат доповів начальник управління культури та туризму міської ради Юрій Ткач. Він повідомив, що основні заходи проходитимуть 8 та 9 травня. Серед них: мітинг та покладання квітів до могил загиблих воїнів у сквері ім. М. М. Попудренка та до могили Невідомого солдата на Меморіалі Слави у м. Чернігові.

Більш детальний план заходів буде опубліковано на офіційному сайті Чернігівської міської ради пізніше.

Голова Чернігівської міської ради ветеранів Ірина Четвертак звернулася зі словами подяки до всіх відповідальних осіб, які забезпечують підготовку до свята. Вона також повідомила, що у Чернігові на даний час мешкають 407 ветеранів війни, з них 5 ветеранів – ті, хто брав участь у звільненні міста Чернігова.

Учасники наради наголосили, що жоден ветеран не залишиться без уваги, всіх ветеранів обов'язково будуть відвідувати представники міської та районних у місті рад, студенти та школярі.

Всім відповідним службам, які беруть участь в організації даного свята, доручено відповідально віднестися до поставленого завдання, щоб свято пройшло на високому рівні.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У центрі Чернівців ...

КОМЕНТАРІ