На Хмельниччині рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у гуртожитку медичного коледжу

На Хмельниччині рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у гуртожитку медичного коледжу

22.04.16 20:39 0 9934
19 квітня працівники Чемеровецького районного сектору та 20-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно із спеціалізованими службами району провели тактико-спеціальні навчання на базі гуртожитку медичного коледжу. Під час заходу було відпрацьовано порядок спільних дій на випадок надзвичайної ситуації.

Тактичним задумом навчання було проведення гасіння умовної пожежі на другому поверсі будівлі. За викликом адміністрації об’єкту на місце події терміново прибули аварійно-рятувальні служби. Рятувальники швидко ліквідували умовну пожежу та врятували із задимленого середовища двох «потерпілих».

Окрім цього, працівники Служби порятунку розповіли студентам про пожежі та надзвичайні ситуації, які сталися на території району, а також про випадки загибелі і травмування дітей внаслідок цих подій та поведінки під час їх виникнення. На завершення зустрічі вогнеборці ознайомили усіх присутніх з пожежною технікою та пожежно-рятувальним обладнанням, за допомогою якого здійснюється гасіння пожеж та порятунок людей. Студенти із зацікавленістю розглядали різноманітні технічні засоби та ставили багато запитань стосовно роботи рятувальників, а також мали можливість спробувати себе у ролі рятувальника.

Такі навчання є надзвичайно корисними для студентів, адже невідомо, яка надзвичайна ситуація може трапитись в житті кожного. Треба знати, як діяти за будь-яких обставин, особливо, коли виникає загроза життю чи здоров’ю людини.

Чемеровецький районний сектор

Головного управління ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Що таке квест?

КОМЕНТАРІ