На Хмельниччині до вогнеборців з екскурсією завітали дошкільнята

На Хмельниччині до вогнеборців з екскурсією завітали дошкільнята

22.04.16 11:45 0 1735
З початком тижня безпеки, що розпочався 18 квітня у навчальних закладах, до 19-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали вихованці одного з дошкільних закладів міста разом з вихователями. Пізнавальну екскурсію підрозділом провели для гостей вогнеборці. З самого початку діти були надзвичайно зацікавлені розповідями тих, хто мало не щодня виїжджає на ліквідацію різноманітних надзвичайних ситуацій.

Під час екскурсії рятувальники показали дітям пожежні автомобілі, продемонстрували пожежно-технічне обладнання, розповіли, як воно використовується під час аварійно-рятувальних робіт. Діти дізналися про пожежі, на які виїжджали бійці, які саме надзвичайні ситуації вони ліквідовували, навчилися, як треба діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, пригадали номер Служби порятунку. Працівники ДСНС у своїй бесіді наголосили на тому, що необхідно завжди дотримуватись основних правил безпечної поведінки і вдома, й на вулиці, а також нагадали, як треба діяти у разі виникнення пожежі та виявлення підозрілих предметів. Дітям запропонували приміряти захисний одяг вогнеборців та взяти до рук пожежний інвентар, що викликало у них сплеск емоцій. Загалом зустріч пройшла на позитиві і принесла велике задоволення як дітворі, так і вогнеборцям.

Навчати підростаюче покоління правилам безпеки життєдіяльності важливо вже змалку, адже здобувши необхідні знання та навчившись правильно реагувати на небезпеку, діти зможуть запобігти виникненню надзвичайних подій та уникнути їхніх наслідків.

Старокостянтинівський районний сектор

Головного управління ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ