На Хмельниччині у навчальних закладах триває робота з учнями щодо профілактики травматизму

На Хмельниччині у навчальних закладах триває робота з учнями щодо профілактики травматизму

22.04.16 15:08 0 1838
З метою проведення цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях в освітніх закладах району з 18 по 22 квітня проводиться Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

У рамках заходу викладачі предмету «Основи здоров’я» проводять відкриті уроки, організовують з дітьми відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим та потерпілим, у навчальних закладах були проведені виховні години на тему «Небезпека дитячого травматизму», конкурси, вікторини з питань безпеки життєдіяльності та екскурсії до місцевого підрозділу Служби порятунку.

Також працівники Полонського районного сектору проводили лекції у навчальних закладах про види небезпек, які чатують на дітей, та розповідали учням про порядок їхніх дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Проведення таких заходів є життєво необхідним, адже завдяки здобутим знанням підростаючому поколінню у майбутньому вдасться уникнути багатьох надзвичайних ситуацій.

Полонський районний сектор

Головного управління ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині розпочато ...
Наступна новина: Как приготовить вкусный и ...

КОМЕНТАРІ