На Хмельниччині відбувся Тиждень знань безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині відбувся Тиждень знань безпеки життєдіяльності

22.04.16 19:45 0 9749
До проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності долучилися загальноосвітні школи та дошкільні навчальні заклади Ізяславського району.

Так, 19 квітня у Білівській загальноосвітній школі рятувальники навчали дітей та освітян правилам безпеки та діям на випадок виникнення пожежі. Під час теоретичної частини заходу рятувальники розповіли про небезпеку нехтування правилами пожежної безпеки у власних помешканнях та в місцях із масовим перебуванням людей. Після цього продемонстрували пожежну техніку на практиці.

Цього ж дня у Плужненському професійному аграрному ліцеї» та ЗОШ № 2 м.Ізяслав відбулися теоретичні та практичні заняття з вчителями, викладачами та учнями на теми: «Небезпека вдома й на вулиці», «Правила користування побутовими, газо- та електроприладами», «Що робити під час пожежі в квартирі?», «Правила під час виявлення вибухонебезпечних предметів», «Правила поведінки під час подорожі в ліс». Також працівники ДСНС навчали присутніх користуватися вогнегасником, тому всі бажаючі могли спробувати це на практиці.

Крім того, було відпрацьовано евакуацію працівників та учнів із школи. Для цього на території закладу було сплановано виникнення умовної пожежі, тому дирекція провела евакуацію обслуговуючого складу закладу та дітей у безпечне місце, після чого зателефонували до Служби порятунку 101. Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу.

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У прокуратурі Волині ...
Наступна новина: На Вінничині вирішення ...

КОМЕНТАРІ