На Хмельниччині рятувальники завітали до дитячого дошкільного навчального закладу

На Хмельниччині рятувальники завітали до дитячого дошкільного навчального закладу

22.04.16 09:57 0 1733
19 квітня до одного з дитячих дошкільних навчальних закладів Красилова завітали рятувальники, аби навчити дітей діям під час надзвичайних ситуацій, які становлять загрозу для життя.

Гостей радо зустріли малюки та вихователі, які із неабиякою цікавістю слухали розповідь вогнеборців про те, як діяти у разі виникнення пожежі та при знаходженні вибухонебезпечних предметів. Під час розповіді працівники ДСНС зауважили, що до пожеж дуже часто призводять недбалість дорослих і пустощі дітей, тож закликали дошкільнят за жодних обставин не гратися сірниками та запальничками. Крім того, працівники Служби порятунку застерегли дітей ніколи не ховатися від пожежі під ліжком чи у шафі, адже саме там вогонь їх «знайде», натомість необхідно вибігти на вулицю та кликати на допомогу дорослих.

Діти з радістю слухали й усі гуртом вигукували правильні відповіді на запитання рятувальників про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, вивчили екстрений номер Служби порятунку "101". А ще дошкільнята з радістю приміряли на себе бойовий одяг вогнеборців, захоплено розглядали пожежний автомобіль. Рятувальники розповіли дітлахам про оснащення авто та про те, як він працює на пожежі, а також дозволили хлопчикам та дівчаткам поміряти свої каски, посидіти в автомобілі та подати воду з пожежного рукава. Під час виховної бесіди діти були дуже активні та продемонстрували високий рівень знань.

Наприкінці зустрічі дошкільнята подякували гостям та пообіцяли, що завжди дотримуватимуться правил безпечної поведінки та ніколи не допустять, щоб в їх будинку виникла пожежа. У свою чергу, рятувальники побажали малечі безпечного та безтурботного дитинства.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в обласному ...
Наступна новина: В зоні АТО загинув воїн з ...

КОМЕНТАРІ