Представники Бельгійської компанії планують створити на Тернопільщині нові робочі місця

Представники Бельгійської компанії планують створити на Тернопільщині нові робочі місця

22.04.16 09:41 0 675
Чергова робоча зустріч заступника голови–керівника апарату обласної державної адміністрації Ігоря Вонса із представниками бельгійської компанії HIMA (Хіма) відбулася 21 квітня у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Нагадаємо, бельгійська компанія спеціалізується на виробництві м'яких меблів і розглядає можливіть створення підприємства саме на Тернопіллі.

«У нас реалізовується прозора та відкрита інвестиційна політика — наголосив Ігор Вонс. — Відтак на теренах області працює багато іноземних фірм, реалізовуючи власні та спільні з місцевими підприємствами інвестиційні проекти».

Під час зустрічі учасники обговорили організаційні моменти щодо реалізації даного проекту, який передбачає створення нових робочих місць для жителів краю. Бельгійські інвестори узгодили робочі питання із представниками фіскальної служби та митниці.

Керівник проектів бельгійської компанії HIMA Френсіс Фонтейн відзначив, що відчуває підтримку з боку представників місцевої влади Тернопільщини, а це значно спрощує впровадження даного проекту в життя. Ключове питання, яке потребує якнайшвидшого вирішення — це спеціалізоване приміщення для виробництва, а також наявність всіх необхідних комунікацій.

«Одним із пріоритетів обласної державної адміністрації є створення умов для залучення інвесторів, — наголосив Ігор Вонс. — Відтак у межах повноважень, визначених законодавством, ми максимально допомагатимемо іноземній компанії у створенні підприємства».

Сторони обмінялися контактами й узгодили бачення подальших покрокових заходів, спрямованих на реалізацію даного проекту.

Довідково:

HIMA (Хіма) - Бельгійська компанія, яка займається виробництвом м'яких меблів (софа), була заснована як сімейна компанія в 70-х роках минулого століття. Основна фабрика знаходиться в Бельгії. Реалізація продукції здійснюється переважно в Західній Європі через власні брендові магазини в Бельгії та Франції, та через торгові мережі по всій Європі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: У 12-ти ...

КОМЕНТАРІ