«Олімпійське лелеченя» стартувало на Тернопільщині

«Олімпійське лелеченя» стартувало на Тернопільщині

22.04.16 15:59 0 908
Нарешті ми дочекалися спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». 20 квітня в Козові відбувся ІІ етап заходу, участь у якому взяли юні лелеченята з Бережанського, Тернопільського, Підгаєцького, Зборівського району та, власне, господарі - представники Козови. На урочисте відкриття дійства завітали Перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОК України Віталій Ігнатенко та майстер спорту з легкої атлетики, стипендіат відділення Іван Панасюк.

Вже традиційно змагання розпочалися з презентації команд. Всі учасники гідно представили свої навчальні заклади та продемонстрували здібності у різних видах спорту. Кожна команда мала свій, особливий підхід до презентації.

Спортивна частина заходу передбачала проведення зустрічної естафети, в якій були задіяні різні види спорту. Кожен учасник з великою віддачею проходив свій етап та намагався всіляко підтримувати товаришів по команді. Усі вони показали чудові результати та злагодженість у естафеті.

Завершальним видом змагань була вікторина «Знавець олімпійського спорту», у якій участь бере вся команда. Учасники розв'язують тестові завдання. За кожну правильну відповідь – 1 бал, виправлення відповіді не допускається. За однакової кількості балів у двох і більше команд перевагу має та, що показала кращий час.

Підбиваючи підсумки, було дуже приємно подивитися на кінцевий результат культурної, спортивної та освітньої частин спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». Переможцем стала команда Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, яка отримала комплект спортивної форми та сувенірну атрибутику від Національного олімпійського комітету України. Друге місце посіла команда спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов смт. Залізці Зборівського району. Третій результат у ЗОШ І-ІІІ ступенів із села Великі Гаї Тернопільського району. Усі учасники команд отримали нагородну та сувенірну атрибутику з логотипом НОКу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: у ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ