Волинська область: з наближенням святкування Великодня рятувальники проводять обстеження культових закладів

Волинська область: з наближенням святкування Великодня рятувальники проводять обстеження культових закладів

22.04.16 19:01 0 1138
20 квітня співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області організували зустріч із священнослужителями Камінь-Каширського благочиння щодо дотримання правил пожежної безпеки в церквах під час проведення Великодніх свят.

Рятувальники наголосили на тому, що наближаються травневі свята і до храму прийдуть люди, тому є необхідність посилити протипожежний стан приміщень на території культових споруд. Зокрема співробітники ДСНС звертали увагу на стан електромереж, пічного опалення, а також з’ясовували, чи достатньо у храмах первинних засобів пожежогасіння.

У ході інформаційних бесід зі священнослужителями працівники служби порятунку «101» розповсюдили тематичні листівки-пам’ятки з правилами протипожежної безпеки у культових спорудах.

Цього ж дня в обласному центрі співробітники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели зустріч із священнослужителями та представниками УПЦ Волинської Духовної семінарії в одній із двох збережених православних церков Луцька королівського періоду історії - Церкві Покрови Пресвятої Богородиці.

Заходи пожежної безпеки триватимуть у всіх куточках волинського краю до Великодня.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі фахівці ...

КОМЕНТАРІ