У Волинській області тривають профілактичні заходи щодо запобігання пожежам під час святкування Великодня

У Волинській області тривають профілактичні заходи щодо запобігання пожежам під час святкування Великодня

22.04.16 12:46 0 668
18 квітня співробітники Іваничівського районного сектора Управління ДСНС України у Волинській області провели профілактичні зустрічі зі священнослужителями та з’ясували протипожежний стан храмів у районі. Зокрема рятувальники надали консультативну допомогу щодо посиленого здійснення протипожежних заходів благочинному Іваничівської округи настоятелю Свято-Казанського храму релігійної громади Української Православної Церкви Київського патріархату та настоятелям підпорядкованих храмів Іваничівській Єпархії.

Особливу увагу співробітники Служби «101» акцентували на справності та надійності електромережі, оглянули вогнегасники та закликали отців до обережності при використанні відкритого вогню під час святкових богослужінь. Нагадали й про порядок утримання евакуаційних виходів, через які у випадку пожежі прихожани зможуть залишити храми.

Представники духовенства висловили готовність вжити максимум запобіжних протипожежних заходів, щоб вогняна стихія не перекреслила великоднього піднесення, а перебування у храмі було безпечним як для парафіян, так і для священників.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація Вінницької ...
Наступна новина: Через дії уряду Тернопіль ...

КОМЕНТАРІ