Волинська область: до Великодня рятувальники навчають священнослужителів правилам протипожежної безпеки

Волинська область: до Великодня рятувальники навчають священнослужителів правилам протипожежної безпеки

22.04.16 12:25 0 678
Працівники Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Волинській області посилено проводять перевірки стану пожежної безпеки культових споруд міста та району. Під час таких перевірок фахівці ДСНС звертають особливу увагу на виконання заходів безпеки при користуванні відкритим вогнем, наявність у будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхів евакуації прихожан, протипожежного водопостачання та сигналізації.

18 квітня працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу У ДСНС України у Волинській області у співпраці із місцевим телебачення АТМ «Володимир» організували зустріч з благочинними та представниками релігійних конфесій міста. Вони обговорили проблеми пожежної безпеки аби запобігти пожежам у культових спорудах напередодні святкових богослужінь.

Рятувальники поінформували представників духовенства про стан пожеж, надзвичайних ситуацій та наслідки, що мали місце на території району та області. Під час заходу фахівці ДСНС наголосили на питаннях протипожежного захисту культових споруд та церковних храмів, звернули увагу священнослужителів на вимоги щодо утримання належного протипожежного стану таких будівель.

Також настоятелям церков роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі та вручено відповідні пам’ятки, в яких відображені всі основні питання пожежної безпеки в храмах.

Подібні заходи тривають у всіх районах області, а спільне проведення роботи з навчання парафіян протипожежним заходам дасть змогу зарадити наслідкам вогняної стихії та врятувати від загибелі людей.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: "Стратегія ...

КОМЕНТАРІ