Делегація Луцької міської ради бере участь у міжнародній конференції “Децентралізація влади — сучасні виклики та можливості”

Делегація Луцької міської ради бере участь у міжнародній конференції “Децентралізація влади — сучасні виклики та можливості”

22.04.16 11:21 0 710
21-22 квітня у місті Львові триватиме німецько-українська партнерська конференція “Децентралізація влади — сучасні виклики та можливості”.

Участь у заході бере делегація у складі першого заступника міського голови Тараса Яковлева, начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева, головний спеціаліст правління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Ірина Кулеша, координатор співпраці міста Луцька та краю Ліппе (Німеччина) Олександр Міщук.

Організатори конференції: Фонд Ганса Зайделя, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), ТОВ “Engagement Global”/ Сервісна служба “Мiста в єдиному світі” (SKEW), Посольствo Федеративної Республіки Німеччини в Україні. Конференція проводиться за підтримки Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини.

Метою заходу є обговорення сучасних викликів в умовах децентралізації влади в Україні та перші результати процесу об'єднання територіальних громад.

Участь у міжнародній конференції бере близько 150 представників з України та Німеччини.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ