Чернівці: У 12-ти навчальних закладах міста дітям розповіли про правила безпеки

Чернівці: У 12-ти навчальних закладах міста дітям розповіли про правила безпеки

22.04.16 09:44 0 609
У рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності рятувальники відвідують шкільні та дошкільні навчальні заклади міста, щоб роз'яснити та нагадати дітям основні правила безпеки життєдіяльності, виконання яких дозволить уникнути біди, а під час виникнення надзвичайної події – мінімізувати наслідки.

Так, 21 квітня заступник начальника Чернівецького міського відділу УДСНС, підполковник служби ЦЗ Павло Власюк провів зустріч з учнями 6 та 9 класів Чернівецької гімназії № 2. Під час уроку дітям розповіли основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки у побуті та на вулиці, про основні причини виникнення пожеж, їх наслідки.

З обслуговуючим персоналом та дітьми рятувальники відпрацювали порядок проведення евакуації учнів із приміщень школи на випадок виникнення надзвичайної ситуації та продемонстрували навчальний відеоролик «Евакуація у навчальних закладах».

Загалом, з 18 по 21 квітня рятувальники міста відвідали 12 навчальних закладів та провели 6 екскурсій пожежно-рятувальним підрозділом для дітей різного віку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: в обласному ...

КОМЕНТАРІ