Житомирщина: приєднуйтесь до наймасшабнішої акції прибирання!

Житомирщина: приєднуйтесь до наймасшабнішої акції прибирання!

22.04.16 15:14 0 622
«Зробимо Україну чистою разом!» – наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

Захід проводить громадська організація «Let's do it, Ukraine!» (LDU), яка є частиною всесвітнього руху «Let's Do It! World», що об'єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

У 2016 році «Зробимо Україну чистою разом!» відбудеться 23 квітня о 10.00 по всій території України в форматі всеукраїнського еко-фестивалю чистоти.

В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

Житомирська обласна державна адміністрація спільно з Житомирським міськвиконкомом також приєднаються до акції 23 квітня о 10.00 год.

Представники апарату ОДА та її структурних підрозділів прибиратимуть наступні локації:

* парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна;

* Гідропарк – санітарне очищення території вздовж берегу річки Тетерів від обласного медичного центру вертебрології і реабілітації;

* вул. Чуднівська та Чуднівське шосе – санітарне прибирання шляхового змету та сміття з обочин проїжджої частини по вул. Черняхівського від провулку Оздоровчого до території Гідропарку, в т.ч. розворотне кільце тролейбуса та автостоянка біля нього (лівий бік);

* пам'ятний знак «Літак» в районі Мальованської набережної (вул. Баранова від території АЗС «КЛО»);

* берег річки Тетерів від пров. Політехнічного до пров. Корбутівського;

* Монумент Слави «Вічний вогонь».

Щоб приєднатися до акції, треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org, обрати найближчу локацію та взяти необхідний інвентар.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как выбрать и приобрести ...

КОМЕНТАРІ