Конструктори LEGO Ninjago - грай,борись і перемагай!

Конструктори LEGO Ninjago - грай,борись і перемагай!

22.04.16 13:43 0 1436

Тематична серія ЛЕГО Ніндзяго змусила радіти всіх шанувальників бойових мистецтв і конструкторів ЛЕГО. Нарешті в продажу знову з'явилися безстрашні воїни - ЛЕГО Ніндзя. Купити ЛЕГО Нінзяго мріють діти багатьох країн світу. Хлопчаки люблять ЛЕГО Ніндзя іграшки та подібні до них! До речі, в Україні купити конструктор ЛЕГО Нінзяго ви можете в інтернет-магазині: http://detkamnado.com.ua/ninjago.

Як створювали конструктор ЛЕГО Нінзяго?

Конструктор ЛЕГО Нінзяго був в наборах ЛЕГО ще в 90-х, але потім його випуск припинили на час і творці придумали нову серію: зачаровуючий, таємничий світ Ніндзя, повний дивовижних пригод, бойових сутичок, перемог і поразок. Автори іграшки ЛЕГО Ніндзяго прекрасно попрацювали над створенням особливої та абсолютно нової історії для всіх наборів ЛЕГО Ніндзяго. Засідки, замки, тренувальні храми, реалістична зброя і відважні персонажі - ось, що робить колекцію особливо привабливою. Нове ЛЕГО Нінзяго представило дітям героїв Ніндзя, які досконало володіють бойовим мистецтвом кружітцу, саме це допомагає їм здобувати перемоги над ворогом. Ніндзя - це ціла армія, безстрашна і незламна.

Конструктори ЛЕГО Ніндзяго стали сенсацією 2011 року. Елементи тематичного набору відрізнялися незвичними яскравими фарбами і бойовим настроєм. LEGO Ninjago - це серія справжніх пригод, де можна битися з підступним драконом, злісними чаклунами і тільки від вас залежить, хто переможе у вирішальній сутичці, добро чи зло.

Конструктори ЛЕГО Нінзяго захоплюють цікавим сюжетом гри і можливістю придумування своєї власної розв'язки історії. Саме тому в усьому світі люблять конструктори ЛЕГО в цілому і ЛЕГО Ніндзяго зокрема.

Іграшки LEGO Ninjago - армія героїв

Пізніше, в 2012 році, серія ЛЕГО Ninjago повністю оновилася і вийшли новинки. Згідно історії, Ніндзя стали битися з Лойдом Гармодном, кланом Змій, а нову упаковку конструктора відрізняв зелений колір. Нові ЛЕГО Ніндзяго містили карткову гру з магнітними мініфігурками. Конструктор ЛЕГО Ніндзяго прекрасно поєднує традиційні елементи, оригінальні деталі та фігурки, через які ще більше хочеться купити цей конструктор.

У тому, що іграшки ЛЕГО Ніндзя стануть популярними, не сумнівався ніхто, адже бойові мистецтва з давніх пір привертають хлопчаків і вони із задоволенням грають з відважними воїнами.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ