Коли потрібно викликати евакуатор?

Коли потрібно викликати евакуатор?

22.04.16 14:38 0 630

Що таке евакуатор відомо, напевно, кожному. У теорії, у кожного може виникнути на дорозі нерозв'язна ситуація, коли через будь-які чинники автомобіль відмовляється рушати з місця.

Евакуація автомобіля на дорозі

Найчастіше ремонт стартера автомобіля потрібний ще задовго до безпосереднього інциденту на дорозі. На несправність стартера можуть вказувати, наприклад, утруднений поворот ключа, коли при його повороті в замку запалювання стартер спрацьовує не відразу, чути звук прокрутки стартера, однак автомобіль при цьому або не заводиться в принципі, або заводиться не відразу. Також на швидку поломку вказує відчутний шум і сильний скрегіт під час пересування.

Виклик евакуатора

Отже, ось ми і підійшли до найголовнішого, а саме коли ж без евакуатора вже не обійтися. Найпоширеніша причина, на жаль, ДТП, коли самостійно автомобіль пересуватися не в змозі. В такому випадку виклик евакуатора - єдине правильне рішення. Не забувайте, що пошкоджений автомобіль створює величезну незручність на дорозі, тому його необхідно прибрати якомога швидше, щоб звільнити полотно. Крім того, сильно пошкоджена машина вимагає самого дбайливого звернення, що евакуатор, в свою чергу, гарантує. До речі, у Львові замовити евакуатор недорого ви можете на сайті: evakuator24.lviv.ua.

Евакуація автомобіля після поломки на дорозі

Наступна за популярністю причина - це серйозна поломка автомобіля, яку усунути можливо тільки в автосервісі. Жоден водій не застрахований від такої ситуації, проте запобігти їй можна, своєчасно проходячи технічний огляд і уважно реагуючи на тривожні знаки. Дійсно, виклик евакуатора - це клопітка справа, до того ж не безкоштовна. І дуже прикро вдаватися до його допомоги, коли, по суті, ситуації можна було б запобігти.

За допомогою евакуатора легко можна дістати машину, що з'їхала в кювет. Остання ситуація може здатися дещо абсурдною, однак щороку невеликий відсоток водіїв викликає евакуатор з тієї причини, що в баку закінчилося паливо. Цю ситуацію вже точно можна попередити, просто завжди стежте за рівнем бензину і евакуатор загрожувати вам не буде.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Незабаром ...
Наступна новина: История внезапной любви ...

КОМЕНТАРІ