Які чоловічі сумки сьогодны в моді?

Які чоловічі сумки сьогодны в моді?

23.04.16 01:32 0 807

Сумки міцно закріпилися в повсякденному житті кожного чоловіка, еволюціонуючи не тільки в функціональності, але і в дизайні. З кожним роком, на модних подіумах все частіше стали з'являтися колекції, сумки в яких, стали невід'ємною частиною вистави. Рюкзаки, саквояжі, дорожні сумки на колесах, портфелі та багато інших аксесуарів, так необхідні нам не тільки в дорозі, але і в повсякденному житті, стали в центрі уваги на модних показах.

Давайте розглянемо 5 основних видів сумок, які найбільш часто миготіли на модних подіумах і розповість нам про них Максимов О. Н. - редактор інтернет-магазину: http://www.koshelek77.ru/muzhskie-sumki, в якому ви можете придбати чоловічі сумки відомих брендів.

Рюкзак

Раніше, цей функціональний елемент, не потрапляв в зону дії радара моди, але зараз, рюкзаки міцно засіли в побуті чоловіки. Переосмислений дизайн, зробив цю річ підходящою буквально для будь-якого повсякденного стилю, і більш того, такий популярний бренд, як ZARA, пристосував рюкзак навіть для ділового стилю, де строгий костюм не є перешкодою для його носіння.

Натхненні технічними та спортивними тенденціями в чоловічому одязі, такі бренди, як Sandqvist і Mismo з властивим їм скандинавським стилем, представили брезентові рюкзаки, які ідеально підійдуть для повсякденного гардеробу.

Портфель

За останні роки портфель зазнав повного оновлення. Він як і раніше, є традиційно діловою сумкою, але робочий простір багато в чому змінився, змушуючи ділових чоловіків носити більше, ніж кілька аркушів паперу, ручки та деяке офісне приладдя. Сьогодні гаджети стали частиною нашого життя, і дизайнери не могли не врахувати цього важливого фактору. Тому, сучасні портфелі відбили ці зміни, у вигляді м'яких відсіків для зберігання ноутбуків, планшетів і смартфонів.

Гладкі лінії портфеля стали більш прямими і гострими, тепер це куди більше схоже на діловий стиль. Також це ще краще відбилося на його практичності і місткості. Тепер у вас буде більше місця для ваших особистих предметів першої необхідності, забезпечуючи лініям піджака і брюк акуратний вигляд, оскільки їхні кишені тепер будуть порожніми.

Папки

Зі своєю відсутністю ручок і різкими лініями, папки стали трендом ще кілька років тому, і з тих пір не втрачають своєї актуальності. Будучи еквівалентом жіночих клатчів, сумки-папки внесли різноманітність в стиль ділового чоловіка, що трапляється досить рідко. Папки доступні у виконанні різних матеріалів, включаючи шкіру і брезент.

Вони набагато спростять ваше життя, так як можуть запросто вмістити в собі тонкий ноутбук або планшет, кілька файлів з документами і ваші канцелярські предмети. Застібки до них також різноманітні, починаючи від блискавок всіляких дизайнів, системи-конверта, магнітних кнопок і кріплень з пряжкою.

Саквояжі

Коли наше життя насичене поїздками або короткочасними діловими відрядженнями, важко обійтися без валізи. Невеликі і місткі саквояжі стали невід'ємним предметом в житті активних ділових людей.

Така сумка повинна мати надійну конструкцію, щоб впоратися з умовами суворих подорожей, і бути досить просторою, щоб вмістити все необхідне для ночівлі. Крім цього, хороший саквояж повинен мати сильну пару верхніх ручок і знімний плечовий ремінь, щоб допомогти полегшити навантаження при очікуванні в довгих чергах в аеропорті або на вокзалі.

Зазвичай прямокутна або бочкоподібна, сумка також ідеально підходить для походів в спортзал, де є достатньо місця для зберігання вашого спортивного одягу і аксесуарів.

Відкриті сумки

Виключно зручна для носіння з тим же практичним потенціалом, що і у рюкзака, відкрита сумка має перевагу, за рахунок своєї відкритої поверхні. Така конструкція дозволяє власнику швидко покласти або діставати предмети на ходу, не втрачаючи часу на відкриття-закриття застібок, блискавок і т. д.

Призначена для міста або пляжу, така сумка порівняно недавно була запозичена у жінок, з переробленим дизайном в чоловічому стилі. Вони доступні в широкому спектрі своїх конструкцій, і варіюються від простих джинсових до більш структурованих, міцних шкіряних і брезентових комбінацій. Характерною рисою таких чоловічих сумок, є довгі міцні ручки, за які її комфортно носити як через плече, так і в руці.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке квест?
Наступна новина: Що таке кульовий фланцевий ...

КОМЕНТАРІ