Що таке моноколесо?

Що таке моноколесо?

24.04.16 02:24 0 918

Сучасне моноколесо - це інноваційний вид персонального транспорту, про який відомо вже багатьом в нашій країні, проте справжня популярність цих передових пристроїв ще попереду. Щасливі власники самобалансуючих коліс вже по достоїнству оцінили і можливість мобільного комфортного переміщення на моноколесі по місту і за містом, легкість в обслуговуванні, перенесення і зберіганні пристрою, а також досить демократичну вартість. До речі, придбати моноколесо ви можете в інтернет-магазині: realwheel.ru.

Розібратися в принципах роботи моноколіс можна, вивчивши особливості їх конструкції та основний принцип дії. А зрозуміти реальні можливості і особисту вигоду при їзді на уніциклі людина зможе при безпосередній експлуатації пристрою.

Основні плюси моноколіс:

  • Можливість швидкого і комфортного переміщення;
  • Можливість експлуатації пристрою в щільному пішохідному потоці і за містом;
  • Зручне зберігання і перенесення пристрою завдяки компактним розмірам і малій вазі - багато власників моноколіс беруть з собою улюблений гаджет на роботу, навчання і в громадський транспорт.

Принцип роботи моноколеса

Корпус моноколеса з відносно невеликими габаритами вміщує в себе електричний мотор, гіроскопічну систему з датчиками, акумуляторну батарею і надшвидкий процесор. Коли пристрій увімкнено, всі внутрішні системи активізуються і готові до виконання команд від власника.

У рух моноколесо приходить, коли користувач встає на підніжку і трохи нахиляє корпус вперед. Бічними поворотами корпусу можна направляти пристрій в сторони. Перші сеанси експлуатації юзер тільки звикає до моноколеса, а пізніше зможе керувати ним на інтуїтивному рівні, навіть не замислюючись про майбутні дії.

Досвід і можливості?

Чим більш досвідченим стає власник уніциклу, тим більше можливостей у використанні гаджета він перед собою відкриває. Наприклад, активні користувачі легко виконують безліч трюків і складних маневрів, які новачкам здаються екстремальними - здійснюють спуск по сходах, пересуваються по нерівних дорогах, здійснюють стрибки. На початковому етапі не варто навіть намагатися освоїти ці складні прийоми, краще буде зосередитися на отриманні базових навичок управління моноколесом.

Як вибрати моноколесо?

Тим, хто вже наважився на покупку цього інноваційного засобу пересування, стає актуальним питання вибору конкретної моделі майбутнього гаджета. Маса магазинів, виробників і моделей змусять розгубитися практично будь-кого. Проте, варто пам'ятати, що принцип роботи моноколеса у всіх моделей різних брендів практично нічим не відрізняється, тому краще зосередитися на конкретних вимогах до характеристик - максимальна швидкість, запас ходу без підзарядки, допустима вага користувача і габарити гаджета.

Навіть після звуження кола пошуку залишиться ще достатньо широкий асортимент відповідних моноколіс. Свій вибір краще робити на користь перевірених брендів, таких наприклад, як: Airwheel, Ninebot і Weerda. Ці китайські виробники випускають якісну і надійну продукцію, доступну за ціною, яка вже багатьма досвідченими користувачами цінується досить високо.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Мій Маленький Поні (My ...
Наступна новина: Як вибрати робочі рукавички?

КОМЕНТАРІ