Як вибрати робочі рукавички?

Як вибрати робочі рукавички?

24.04.16 21:21 0 771

Більшість робочих спеціальностей потребують використання спеціалізованого робочого одягу та засобів індивідуального захисту. Щоб правильно вибрати робочий одяг, потрібно міркувати логічно. Ви повинні згадати деякі елементарні речі, про які часто забувають, коли купуються засоби індивідуального захисту, а саме робочі рукавички. По самій назві можна зрозуміти, що данні рукавички створені для того, щоб працювати. Давайте розглянемо деякі особливості цього спецодягу і розповість нам про них Кононов А. К. - співробітник компанії "Аланбуд": Alanbud.com, яка вже 13 років працює на ринку захисних рукавиць в Україні.

Якими повинні бути рукавички?

Вони повинні служити захистом для рук від таких впливів, як:

  • металева стружка;
  • пил і бруд;
  • небезпечні речовини.

Крім того, вони не дозволяють рукам ковзати по поверхні, через що можуть виникати різні пошкодження. Існує безліч виробників, які здійснюють деякі помилки, виготовляючи спецодяг.

Можливі недоліки

  • Якщо у виробах тонка в'язка, через яку можна побачити руки, то шкіра не буде захищеною від проникнення бруду, пилу, різних небажаних частинок. В результаті цього можуть виникати дерматологічні хвороби. Для визначення щільності виробів можна просто їх зважити. Вага пари належної якості становить від 60 до 65 гр;
  • Якщо при виготовленні виробів використовувалася пряжа невисокої якості, то вони можуть не впоратися з навантаженням в важливий момент, через що людина може отримати травму. Наприклад, через мініатюрні отвори проходить інфекція, яка є причиною зараження крові та інших захворювань. Крім того, на руках з'являються мозолі, і це теж не радує;
  • Далі, потрібно розуміти, що манжета є важливим елементом спецодягу. З її допомогою руки захищаються в місці згину кисті та передпліччя. Якщо манжета розташовується низько, а гумка не мають достатньої щільності, то ризик отримання травми при роботі збільшується.

Безпека праці має велике значення, тому всі товари, що мають відношення до роботи з вантажами, наприклад стяжні ремені або рукавички, повинні бути максимально надійними. Наприклад, «пухирці» на рукавичках відіграють велику роль, адже вони не дають рукам ковзати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке моноколесо?
Наступна новина: У Вербну неділю херсонці з ...

КОМЕНТАРІ