На Вінниччині відбувся традиційний Великодній ярмарок (+фото)

На Вінниччині відбувся традиційний Великодній ярмарок (+фото)

25.04.16 11:19 0 659
У Вінниці біля торгового комплексу "ШОК" пройшов традиційний Великодній ярмарок. Тут вінничани мали змогу придбати все необхідне для пасхального кошика.

Широкий асортимент на ярмарку презентували майже дві сотні суб'єктів господарювання. М'ясні та ковбасні вироби, яйця, олію молокопродукти, хлібобулочні і макаронні вироби, овочі та фрукти, а також товари сувенірної тематики представленні на різний смак та гаманець. Загалом вінницькі підприємці вивезли товарів майже на три мільйони гривень.

Напередодні ярмарку проводився моніторинг цінової ситуації на споживчому ринку, адже організатори рекомендували продавцям відпускати товар за цінами виробників, тобто на 10-15% нижче ринкових та магазинних. «Такі ярмарки відбуваються у всіх містах та районних центрах Вінниччини. Ми хотіли аби мешканці і гості області перед святами мали можливість придбати продукцію напряму від виробника. На цьому ярмаркув широкий асортимент, тієї продукції, яка найбільше популярна на свята. Ціни дійсно нижчі на 10-15% від тих які на вінницьких ринках. Хто знизив ціну на продукцію, практично весь їх товар розкупили протягом першої години торгівлі. Овочева продукція теж представлена широким асортиментом, ціна така ж як восени, наприклад: картопля по три гривні. Не всі товаровиробники дотрималися цінової політики, і це відразу помітно по черзі покупців», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

З 27-29 квітня у Вінницькій торгово-промисловій палаті в експоцентрі за сприянням Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької міської ради буде проведений передсвятковий Великодній ярмарок із залученням до участі у ньому фірмової торгівлі, суб'єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, товарів святкової тематики із виставкою-продажею «Купуй Вінницьке», які стали традиційними для нашої області.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Психологічна служба ...
Наступна новина: Який позашляховик краще ...

КОМЕНТАРІ