Який позашляховик краще купити?

Який позашляховик краще купити?

25.04.16 11:37 0 1184

Прохідний транспорт став улюбленим сегментом російського автомобіліста. Саме висока прохідність і безпрецедентна надійність дозволяють їздити по дорогах Росії без складнощів. Вибрати справді хороший в усіх відношеннях джип буде непросто, адже ринок переповнений пропозиціями. Перш ніж зробити вибір позашляховика, слід визначитися, в якому сегменті ви хочете придбати машину. Це може бути підбір по співвідношенню ціни і якості, вибір з бюджетних моделей або елітний джип дивиться в вашу сторону. Комусь краще буде купити старий автомобіль, а хтось хоче тільки новий позашляховик. До речі, на сайті: http://autonewsmake.ru/rejting-vnedorozhnikov.html ви можете ознайомитись з рейтингом позашляховиків: від самого дорогого да самого габиритного.

Як бачите, вибір і поняття кращого автомобіля для кожного покупця будуть індивідуальними. Важливо визначити, які параметри відіграють для вас найбільшу роль. Тільки так ви зможете зрозуміти, який позашляховик краще придбати. Слід також окреслити сферу експлуатації джипа, адже універсальне використання виставляє певні додаткові вимоги до техніки.

Вибираємо з найдешевших позашляховиків

Сьогодні сфера дешевих авто з підвищеною прохідністю відділяється від середнього класу цифрою в 1,000,000 рублів. Позашляховики з цієї групи можна вважати бюджетним варіантом. Часом буде краще віддати перевагу такому сегменту, адже купити машину в цьому класі в більшості випадків можна без кредитів і фінансових проблем. Вибір джипа в цій категорії часто пов'язаний з вітчизняними та китайськими пропозиціями, а кращими стануть наступні рішення:

  • УАЗ Хантер - машина для полювання і риболовлі, яку не дуже зручно експлуатувати в універсальних умовах;
  • УАЗ Патріот - ще один вітчизняний автомобіль з непоганим оновленням стилю в 2015 році;
  • Lada 4 × 4 - відмінний автомобіль для бездоріжжя, з яким вам доведеться трішки попрацювати;
  • Chevrolet Niva - непоганий російсько-американський джип з вдалою периферійною технікою;
  • Great Wall Hover H3 - непоганий китайський позашляховик, який можна купити в Росії.

Якщо ви вибрали одну з представлених вище моделей, то знайте, що певні комплектації або навіть всі версії можна купити за ціною нижче 1,000,000 рублів. Багато експертів скажуть, що краще при виборі позашляховика віддати перевагу старим варіантам техніки, але ця думка спірна. Купуючи новий, нехай навіть китайський джип, ви отримуєте гарантію, а також певні вигоди експлуатації при перших ста тисячах кілометрів пробігу. У будь-якому випадку, щоб вибрати, який позашляховик краще, дотримуйтесь виключно індивідуальним міркувань.

Який можна підібрати хороший джип для бездоріжжя?

Підкорення суворого бездоріжжя вимагає від вас певних сміливих придбань, вибору техніки, яка готова до найнесподіваніших викликів. Краще в даному випадку звернутися до традиційних варіантів техніки і купити позашляховик, який без проблем вирішить всі питання і завдання в експлуатації. Доведеться звернутися до думок експертів і спортсменів, почитати спеціалізовані форуми, щоб вибрати дійсно хорошого представника великого класу. Але цей підбір вартий результату, адже ви, швидше за все, купите один з наступних представників сегмента:

  • Suzuki Jimny - маленький рамний автомобіль з прекрасним повним приводом і короткою базою;
  • Jeep Wrangler - дорогий, але бездоганний транспорт для поїздки по самим суворим умовам, які тільки можна уявити;
  • Jeep Compass - цей автомобіль підійде, коли крім бездоріжжя потрібно їздити також і по асфальту;
  • Land Rover Defender - не дуже гарний і дуже дорогий, але просто неперевершений військовий автомобіль;
  • Mercedes G-Klasse - істинний позашляховик, який здивує своєю технікою, але потребують дуже багато грошей.

Як бачите, є в цьому сегменті рішення як для любителів недорогий техніки, так і для людей, готових розлучитися з кругленькою сумою грошей. Засновуйте ваш вибір тільки на факторах, які допоможуть досягти поставлених цілей, адже тільки так можна отримати бажаний результат. В іншому випадку вибрати гарну машину буде неможливо.

Преміальні джипи - найскладніший вибір

Можна довго шукати причини, чому виробники повально відмовляються від ідеї виробництва справжніх джипів і йдуть в сторону великих кросоверів, які тільки називаються автомобілями з підвищеною прохідністю. Покупець не готовий платити за функції, які він не використовує, тому виробники краще інвестують гроші в більш рентабельні технології. Нова преміальна техніка сьогодні створена не для бездоріжжя, а для асфальтових доріг, але потенційна прохідність велика у наступних представників класу:
Nissan Patrol - відродження легенди, якої чекало багато автолюбителів, машина є відмінним вибором для поціновувачів величі;

  • Toyota Land Cruiser 200 і Lexus LX 570 - непогані товариші по концерну, які уособлюють преміальний стиль і якість;
  • Jeep Grand Cherokee в новому поколінні виявився явно кращими за очікування, а ще отримав дивно потужну версію SRT8;
  • Volkswagen Touareg - машина, яка вже балансує на переході в світ кросоверів, але поки залишається джипом;
  • BMW X6 - теж не дуже то прохідний, але дуже ефектний представник цього сегменту;
  • Land Rover Range Rover - найдорожчий британський джип з величезною кількістю переваг.

У списку елітних поки перемагають японці, але європейські автомобілі не залишають спроб вибрати оптимальний шлях розвитку. Дуже багато показують продажі старих машин, в яких поки домінують саме японці. Британців і німців, так само як і американців, продати досить складно. Перш ніж вирішити, який джип вибрати, скористайтеся детальним збором інформації.

Підводимо підсумки

Сьогодні, ви навряд чи зможете точно сказати, який джип купити і вибрати в тій чи іншій ціновій категорії, поки не вивчите всі представлені вам можливості. Конкурентний ринок може виявитися цілком адекватним рішенням вашої проблеми, який автомобіль придбати. При порівнянні двох конкурентних пропозицій можна легко визначити оптимальну саме для вас.

Такий вибір позашляховика дозволить вам легко купити потрібну модель і придбати всі функції, які вам знадобляться. Достатньо лише точно визначити, що саме ви можете використовувати в тій чи іншій ситуації.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінниччині відбувся ...
Наступна новина: У Луцьку розпочато ...

КОМЕНТАРІ