Що таке мультиварка?

Що таке мультиварка?

25.04.16 13:59 0 1087

Хто з нас нас любить просто смачно поїсти, а комусь подобається ще й пригощати рідних та друзів різноманітними кулінарними шедеврами. Сподіваємося, ця стаття допоможе тим, хто любить або не дуже любить демонструвати свої кулінарні здібності, або ж просто намагається допомагати в їх демонстрації іншим. З неї Ви дізнаєтеся, що таке мультиварка і розповість нам про це Василенко А. К. - співробітник інтернет-магазину: http://220.lv/, в якому, до речі ви можете придбати собі якісну мультиварку.

Ті, хто ніколи не користувався мультиваркою і тільки роздумує, а чи потрібна вона їм взагалі, впевнятся в своєму рішенні, а ось ті, хто вже є володарем цієї диво-каструльки, сподіваємося, заповнять деякі прогалини в своїх знаннях.

Що ж таке мультиварка?

Якщо брати за основу статтю з wikipedia, то мультиварка - це кухонний побутовий багатофункціональний прилад, який має програмне керування і призначається для готування в автоматичному режимі великого переліку страв.

Давайте дещо спростимо це поняття. Отже, мультиварка - це прилад, в складі якого є:

  • Кришка, що герметично закривається і має паровий клапан;
  • Корпус, що має 1-ин або декілька нагрівальних елементів;
  • Каструля (ємність для приготування), яка має антипригарне покриття;
  • Мікроконтролер, який призначений для контролю за ходом процесу приготування;
  • Користувацький інтерфейс, який керує мікроконтролером.

По суті своїй приготуванню їжі в мультиварці сприяє атмосферний тиск, а все зайве проціджують через клапан. Тому ті, хто думають, що мультиварка і скороварка це одне і те ж - глибоко помиляються. Всі процеси в мультиварці відбуваються значно повільніше, ніж в скороварці. Якщо з чим і порівнювати це досягнення науки і техніки, то, швидше за все, тут доречно згадати електричну плиту. Не сумніваємося, що дізнавшись про це, у вас виникне закономірне питання: «Так для чого тоді потрібна мультиварка?» Відповімо - з її допомогою можна готувати їжу в автоматичному режимі, тобто «без нагляду». Такий ефект забезпечується за рахунок програмного керування.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Пакеты для фастфудов: на ...
Наступна новина: Перша футбольна гра у ...

КОМЕНТАРІ