Прискор роботу свого складського приміщення - купи вантажний візок

Прискор роботу свого складського приміщення - купи вантажний візок

25.04.16 14:46 0 882

Підвищення продуктивності робочих складу та максималізація ефективності процесу відвантаження товарів неможливі без спеціалізованих засобів їх транспортування. Для реалізації всіх цих завдань використовуються ручні вантажні візки. Своїми ергономічними параметрами дані візки дозволили освоїти такі сфери бізнесу, як: будівництво та торгівля, оскільки вони дозволяють з акуратністю і високою оперативністю переміщати різні невеликі вантажі.

Ручні візки

Вони бувають різних типів, розмірів, можуть мати різні функції. В даний час найбільш популярними є платформні вантажні візки. За допомогою неї з легкістю можна перевозити невеликі, але важкі вантажі. Вибір і покупка вантажного візка повинні керуватися наступними умовами: візок повинна мати надійний зварений шов, спеціальні колеса. Всі ці параметри забезпечать надійність зчеплення візки з підлогою.

Якщо ви хочете відкрити свій бізнес в сфері торгівлі, то вам необхідно купити ручні платформні візки. З сіткою або без неї - вони є дуже зручним і практичним предметом для будь-якого магазину, що має вузькі проходи і високі стелажі. Візки з сіткою дуже зручні при перевезенні вантажів, які не мають упаковки або товару в невеликих коробках.

В складських приміщеннях використовуються вантажні платформенні візки та візки з бортами. Функція заміни різних типорозмірів коліс в таких решітках дозволяє підвищувати або знижувати маневреність візка. Використання вантажних візків з гратами дозволяє транспортувати вантажі, що мають сипучу структуру.

Для розвитку вашого бізнесу вам просто необхідно купити платформенний візок для вантажів. До речі, в Москві зробити це можна на сайті компанії «КвадроКом»: quadrocom.ru. Полегшуючи життя працівникам складу, ви прискорите його роботу.

Які бувають візки?

Ручні. Їх вантажопідйомність не перевищує 1000 кг і вони приводяться в рух із застосуванням м'язової сили працівника. Вони бувають:

  • Платформенні (компактні моделі для обробки будь-яких стійких вантажів, що мають нестандартні габарити або форму);
  • Візки для ємностей (бочок, балонів з водою, газових балонів);
  • Поличні візки (мають кілька паралельних транспортних платформ для розміщення невеликих предметів);
  • Гідравлічні візки або рокли (для переміщення вантажів, розташованих на піддонах).

Електромеханічні. Їх вантажопідйомність до 5 тонн, в якості силового агрегату використовується електромотор. Вони бувають:

  • Супроводжувані або самохідні (в яких не передбачене місце для оператора - тільки важелі управління);
  • Візки з платформою для оператора (штабелери). Конструктивно - це малогабаритний автомобіль.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Перша футбольна гра у ...
Наступна новина: 5 признаков хорошей ...

КОМЕНТАРІ