Затверджено заходи з підготовки господарства комунальної власності Чернівців до роботи в умовах осінньо-зимового періоду

Затверджено заходи з підготовки господарства комунальної власності Чернівців до роботи в умовах осінньо-зимового періоду

26.04.16 08:04 0 541
Заходи з підготовки господарства комунальної власності м. Чернівців до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2016-2017 року затверджено на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Фінансування заходів будуть проводитися виконавчими органами міської ради по мірі виконання робіт у межах асигнувань, передбачених на фінансування міського господарства та власних коштів суб'єктів господарювання.

ЖБК, ЖБТ, ТКЗ ОСББ, ОТСББ та підприємствам інших форм власності рекомендуватимуть розробити власні заходи з підготовки до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2016-2017 року.

Комунальним підприємствам «Чернівцітеплокомуненерго» та «Чернівціводоканал» доручено активізувати роботу з погашення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги.

У термін до 1 листопада 2016 року керівництво МКП Чернівцітеплокомуненерго» має вжити невідкладних заходів щодо здійснення розрахунків за спожиті під час опалювального періоду 2015-2016 року енергоносіїв відповідно до діючих тарифів на теплову енергію, а також укласти угоди на постачання газу до початку опалювального періоду 2016-2017 року.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на ...
Наступна новина: Постачання гарячої води у ...

КОМЕНТАРІ