На Вінниччині створено координаційну раду,що займатиметься питаннями учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (+фото)

На Вінниччині створено координаційну раду,що займатиметься питаннями учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (+фото)

26.04.16 09:12 0 538
В результаті проведення засідання відкритого координаційного форуму з проблемних питань учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вирішено створити координаційну раду (на громадських засадах).

Основними завданнями координаційної ради є:

1) узагальнення та диференціювання певних проблемних та спірних питань;

2) повна юридична обізнаність членів ради;

3) спільний контроль за вирішенням проблемних питань що виникають.

Обласний відділ з питань допомоги учасником АТО при Департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації офіційно заявив про початок реальної роботи в даному напрямку. «Ми гарантуємо всебічну допомогу у сфері соціальних та державних гарантій всім без винятку учасникам АТО та членам їх сімей. Просимо не відкладати питання, що підлягають негайному вирішенню, а звертатися безпосередньо до нас напряму. Ще раз підкреслюючи, що допомога будь-якого характеру, яка є в компетенції Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації буде надана у повному обсязі», - наголосив керівник відділу Андрій Грачов.

Вже 25 квітня, відбулася перша зустріч координаційної ради, на якій було вирішено окремі напрямки роботи.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На травневі свята ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ