Чернігів: Перша стратегічна сесія з розвитку міста: результати будуть оприлюднені на початку травня

Чернігів: Перша стратегічна сесія з розвитку міста: результати будуть оприлюднені на початку травня

26.04.16 14:37 0 569
У суботу, 23 квітня, в Чернігові відбулася перша Стратегічна сесія з розвитку міста. До участі були запрошені депутати, начальники профільних управлінь, громадські активісти та усі бажаючі городяни. Подія складалася з двох частин. Перша була присвячена виступам експертів на тему розвитку міст та нових сучасних можливостей розвитку. Друга власне стратегуванню.

Під час другої частини учасники події проводили SWOT - аналіз міста, обговорювали спільні цінності та спільне бачення розвитку міста у майбутньому. В результаті було опрацьовано 5 основних напрямків розвитку та визначено бачення по кожному з цих напрямків. Учасники наприкінці стратегічної сесії об'єднались у групи. Надалі ці групи будуть працювати над проектами з розвитку міста.

―Загалом чернігівці працювали над баченням розвитку міста майже 10 годин поспіль. І це тільки початок. Адже у подальшому запланована робота у групах, проведення ряду круглих столів по результатах напрацювань, а також ще одна глобальна стратегічна сесія, ― розповыла модератор заходу, Член робочої групи з розробки стратегії міста Тетяна Бойко.

Результати роботи учасників форуму організатори обіцяють представити громадськості на початку травня, в тому числі й на спеціальній прес-конференції.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині цьогоріч ...
Наступна новина: З початку 2016 року жителі ...

КОМЕНТАРІ