На травневі свята тернопільські правоохоронці перейдуть на посилений режим

На травневі свята тернопільські правоохоронці перейдуть на посилений режим

26.04.16 09:02 0 515
Штабом Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Тернопільській області узгоджено організаційні заходи із запобігання терористичним загрозам під час травневих свят.

У позачерговому засіданні штабу взяли участь керівники регіональних управлінь Служби безпеки України, Нацполіції, Державної пенітенціарної служби, держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії. Учасники заходу розглянули питання забезпечення умов безпеки у регіоні під час масових заходів.

Через те, що у «мирних» регіонах почастішали терористичні прояви, правоохоронці Тернопільщини вживатимуть додаткових заходів щодо охорони важливих об'єктів життєзабезпечення краю та місць масового перебування людей у дні святкування Великодня, відзначення Дня пам'яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Разом з тим, УСБУ в Тернопільській області зауважує, що безпека краян залежить не лише від правоохоронців, а й від пильності та відповідальності пересічних громадян. Відтак, силовики закликають невідкладно звертатися до них у випадку потрапляння у поле зору підозрілих транспортних засобів, предметів та осіб.

Якщо вам стало відомо про факти та наміри здійснення терористичної чи диверсійної діяльності, просимо цілодобово повідомляти на телефон довіри УСБУ (0352) 52-90-00, на гарячу телефонну лінію (067) 352-31-00,

або 102.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

УСБУ в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінниччині створено ...

КОМЕНТАРІ