На Вінничині цьогоріч на розгляд експертної ради подано 76 творів місцевих авторів різних жанрів (+фото)

На Вінничині цьогоріч на розгляд експертної ради подано 76 творів місцевих авторів різних жанрів (+фото)

27.04.16 17:35 0 525
Під головуванням директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, заступник голови експертної ради Світлани Василюк 25 квітня 2016, відбулось організаційне засідання експертної ради з питань видання творів місцевих авторів.

Під час засідання Світлана Василюк презентувала книги місцевих авторів, які були видані в попередні роки за рахунок коштів обласного бюджету. За її словами, у 2005 році вперше з обласного бюджету виділено 18 тисяч гривень на видання творів місцевих авторів, за рахунок яких видано антологію творів сучасних письменників Вінниччини «Квіт подільського слова». Це стало доброю традицією і щороку сума коштів збільшувалась. Протягом 10 років видано 232 книги різних жанрів на суму 3,3 млн.грн. На 2016 рік обласним бюджетом на видання творів місцевих авторів передбачено 400 тис.грн.

«У поточному році на розгляд експертної ради надано 76 творів місцевих авторів різних жанрів. Це, зокрема, проза, поезія, сатира, гумор, альбоми художніх робіт, публіцистика, наукова та дитяча література, а також книги серій «Бібліотека літератури Вінниччини»,«Шкільна бібліотека Вінниччини», «Село і люди» - повідомила Світлана Василюк.

За пропозицією членів експертної ради прийнято рішення, що протягом трьох місяців кожен член ради матиме можливість ознайомитись з поданими творами і прийняти особисте рішення щодо їх видання.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Вінницькі журналісти ...

КОМЕНТАРІ