На Тернопіллі степан Барна поділився досвідом з майбутніми помічниками депутатів

На Тернопіллі степан Барна поділився досвідом з майбутніми помічниками депутатів

28.04.16 14:28 0 646
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна зустрівся з майбутніми помічниками депутатів — переможцями проекту «Школа помічника депутата міської ради».

Нагадаємо, взяти участь у вказаному проекті виявили бажання понад 100 мешканців Тернопільщини. З них обрали всього 30. Молоді люди матимуть можливість реалізувати власні ідеї щодо підтримки роботи діючих депутатів, а також задуми, спрямовані на процвітання рідного краю. Формат навчання передбачає подібні зустрічі з представниками місцевої влади і депутатами, розповів один із співорганізаторів Михайло Жирівський.

Під час даної зустрічі очільник області поділився власним досвідом та розповів молодим людям про особливості політичної діяльності.

«Головне — це усвідомлення того, що все розпочате завжди необхідно завершити, — наголосив Степан Барна. — всі конкурують між собою й запорукою успіху є мобільність, оперативність і бажання змін на краще. Якщо раніше згідно соціально-економічних показників Тернопільська область займала по Україні 24 місце, то зараз ми перебуваємо на 14-тому. Безперечно, дрібними кроками впевнено наближаємося до мети — покращення якості життя кожного. І ще один доволі важливий факт, на який завжди потрібно зважати: якщо не будете любити рідну землю, ніколи не матимете стійкої основи».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: бюджет міста у ...
Наступна новина: На Вінничині завданням ...

КОМЕНТАРІ