У Тернополі на бульварах Просвіти та Петлюри з’являться нові відпочинкові зони

У Тернополі на бульварах Просвіти та Петлюри з’являться нові відпочинкові зони

28.04.16 12:06 0 559
Цього року Тернопіль отримає декілька оновлених зон для громадського відпочинку - відремонтовані бульвари Просвіти та Петлюри. Як розповідає міський голова Сергій Надал, ремонтуються бульвари на прохання жителів прилеглих будинків. Люди неодноразово зверталися, що у даних частинах міста немає відпочинкових зон, де могли б відпочити батьки із дітьми, молодь, а також люди старшого віку.

«Бульвар Просвіти умовно ми поділили на три зони. Не першій буде встановлено дитячий майданчик та відремонтовано пішохідні ділянки, які сполучатимуть прилеглі будинки з церквою, на другій зоні - дитячий та спортивний майданчики і на третій буде облаштовано пішохідну ділянку аж до кінця бульвару, - каже очільник Тернополя. - До Великодніх свят ми плануємо відремонтувати доріжку до церкви, а повністю роботи завершимо уже влітку».

Іншим об’єктом благоустрою, де у травні розпочнуться ремонтні роботи - бульвар Петлюри. Там заплановано встановити дитячий та спортивний майданчики, облаштувати пішохідні ділянки, а також оновити вуличне освітлення.

Нагадаємо, що цього року у Тернополі, окрім двох бульварів, запланований ремонт Набережної ставу у сторону пляжу «Циганка», скверів на вул. Руській, Б.Лепкого та ін.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Цього року ...
Наступна новина: Луцьк: благоустрій — справа ...

КОМЕНТАРІ