В Луцьку депутати міської ради створили тимчасову контрольну комісію,яка перевірить роботу ринків

В Луцьку депутати міської ради створили тимчасову контрольну комісію,яка перевірить роботу ринків

28.04.16 17:55 0 553
Депутати під час пленарного засідання 7-ї сесії міської ради розглянули питання “Про створення тимчасової контрольної комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринку “Завокзальний” та Волинською обласною спілкою споживчих товариств”. Доповідачем з цього питання виступив обранець громади Олександр Волинець. Він наголосив, що підприємці, які здійснюють свою діяльність на території Завокзального ринку, не задоволені умовами співробітництва з Волинською облспоживспілкою. За його словами, на них здійснюється постійний тиск. Олександр Волинець зауважив, що створення комісії може урегулювати питання взаємодії між підприємцями і облспоживспілкою.

Свої думки з цього питання висловили депутати Павло Данильчук, Микола Федік, Ігор Поліщук, Андрій Козюра та Сергій Була.

У рамках розмови обранець громади Павло Данильчук зауважив, що варто створити тимчасову контрольну комісію міської ради з питань роботи усіх ринків у місті Луцьку, а не лише Завокзального. Колеги підтримали таку пропозицію.

Так, до складу тимчасової контрольної комісії увійшли представники усіх депутатських фракцій, зокрема, Андрій Козюра, Тарас Шляхтич, Сергій Балицький, Анна Мовяк, Андрій Авраменко, Сергій Була та Віктор Ящук.

Головою тимчасової контрольної комісії обрано Андрія Козюру.

Крім того, Микола Романюк запропонував збільшити термін роботи тимчасової контрольної комісії до 1 вересня, адже у місті 19 ринків і це необхідно опрацювати багато матеріалів.

Зрештою, члени комісії підтримали відповідні пропозиції та прийняли остаточний проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Закарпаття: у школі на ...

КОМЕНТАРІ