Луцьк: благоустрій — справа кожного мешканця міста

Луцьк: благоустрій — справа кожного мешканця міста

28.04.16 12:10 0 550
У весняну пору в нашому місті традиційно проводяться прибирання, толоки та висадження дерев і кущів. До цього процесу задіяні всі без виключення мешканці – працівники комунальних закладів та підприємств, представники приватного бізнесу, співмешканці багатоквартирних будинків.

Одним з проблемних питань під час проведення загальноміської кампанії з прибирання та влаштування благоустрою протягом минулих років була проблема вивозу та утилізації гілок та пошкоджених частин дерев. Як правило, мешканці зносили всі подібні відходи до майданчиків з контейнерами, особливо складною ситуація була в житловій забудові приватного сектору.

За словами директора ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича, в подібних ситуаціях сучасні контейнеровози не можуть навантажувати такі відходи з метою збереження дороговартісної спеціальної техніки. Проаналізувавши ситуацію з вивезення сміття в осінньо-зимовий період, ми підготували пропозицію щодо придбання спеціальної деревоподрібнюючої машини, яку підтримав міський голова Микола Романюк.

Таким чином, за кошти міського бюджету було придбано деревоподрібнюючу машину – PL – 120, яка розміщена на станції перевантаження побутових відходів в м. Луцьку на вул. Трункіна. Перші дні роботи машини довели правильність такого рішення, а з 1-го травня цього року відходи деревини (в т.ч. обрізані гілки, лісосічні відходи, рейки, обапіл, відходи лісопиляння) згідно придбаних талонів на звалище в с. Брище не приймаються.

Тому адміністрація ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» звертається до жителів міста Луцька, працівників підприємств та установ, у випадку необхідності утилізації відходів з деревини повідомити за телефоном 24-54-48.

ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі на бульварах ...
Наступна новина: Чернівці: З 01.05.2016 р. ...

КОМЕНТАРІ