Представники Житомирщини і Чернівців обмінялися досвідом казначейської справи

Представники Житомирщини і Чернівців обмінялися досвідом казначейської справи

28.04.16 09:19 0 724
До управління Державної казначейської служби України у м. Чернівці прибули з робочим візитом начальники управлінь Державної казначейської служби України Житомирської області.

Управління Державної казначейської служби України у м.Чернівці здійснює розрахунково-касове обслуговування 168 розпорядників і одержувачів коштів державного та місцевого бюджетів та 3 інших клієнтів, яким відкрито 841 рахунок.

У ході робочого візиту представники управлінь ділились досвідом казначейської справи, а саме: обговорювали дотримання та виконання функціональних повноважень відповідно до вимог Технологічних регламентів, стан та ефективність впровадження системи дистанційного обслуговування клієнтів, виконання та дотримання норм правових актів безпосередньо ПКМУ №151 «Про затвердження Порядку взаємодії Міністерства фінансів, органів Державної казначейської служби та установ, які здійснюють виплати пільг, субсидій, інших соціальних виплат, під час перерахування таких виплат», висловлювали бачення та перспективи розвитку казначейської справи.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ