Івано-Франківськ: міська рада ввела заборону будівництва в історичній частині міста

Івано-Франківськ: міська рада ввела заборону будівництва в історичній частині міста

28.04.16 19:59 0 717
Депутати Івано-Франківської міської ради на засіданні 26 квітня прийняли рішення про заборону будівництва нових споруд та над- і прибудови до наявних в історичній частині міста

У проголосованому депутатами Івано-Франківської міської ради рішенні йдеться:

“До затвердження містобудівної документації «Коригування (внесення змін до) генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради)» в межах визначеної історико-архітектурної заповідної території міста Івано-Франківська без відповідного на це рішення міської ради запровадити мораторій на:

– розміщення і проектування нових (не розпочатих будівництвом на момент ухвалення даного рішення) будівель і споруд;

– реконструкцію з розширенням і надбудовою існуючих будівель і споруд.

Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини заборонити видачу містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки з питань, визначених пунктом 1 даного рішення.

Комунальним підприємствам Івано-Франківської міської ради заборонити видачу технічних умов інженерного забезпечення об'єктів будівництва, визначених пунктом 1 даного рішення”.

Як зазначив директор Департаменту містобудування і архітектури Дмитро Нижник, мова йде про територію в межах вулиць Січових Стрільців, Новгородська, Василіянок і Франка.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Почему нужно выбирать ...

КОМЕНТАРІ