У прокуратурі Рівненської області відбувся семінар з питань організації представницької діяльності щодо захисту прав громадян та інтересів держави

У прокуратурі Рівненської області відбувся семінар з питань організації представницької діяльності щодо захисту прав громадян та інтересів держави

28.04.16 10:50 0 573
У прокуратурі Рівненської області 27.04.2016, проведено навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання в організації представницької діяльності прокурора щодо захисту прав громадян та інтересів держави, в тому числі при виконанні судових рішень.

У заході взяли участь працівники прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники і заступники, прокурори місцевих прокуратур та відділів цих прокуратур, які відповідно до розподілу обов'язків здійснюють представництво у судах.

Відкрив семінар виконувач обов'язків прокурора Рівненської області Павло Романчук. Він наголосив, що в умовах законодавчих змін та реформування органів прокуратури одним зі способів реагування на порушення законодавства залишається звернення прокурорів до суду з позовами про захист прав і законних інтересів громадян та держави. З огляду на те, що кінцевий результат забезпечується після завершальної стадії судового провадження, а саме – виконавчого, прокурорів зорієнтовано на необхідність ефективної комплексної представницької діяльності задля покращання стану законності у регіоні.

З навчальними лекціями для присутніх виступили начальники відділів прокуратури області Ірина Гіліс та Андрій Грицак, прокурори відділів прокуратури області Неля Лис, Оксана Гринява.

Учасники семінару ознайомилися із основними аспектами правового регулювання представницької діяльності у сферах бюджету, земельних правовідносин, при виконанні судових рішень, а також особливостями підготовки окремих категорій позовів.

Начальник управління представництва інтересів громадянина або державі в суді прокуратури області Людмила Сандер детально зупинилась на обговоренні окремих проблемних питань, які можуть виникати у роботі прокурора на зазначеному напрямі.

Завдяки проведеному семінару його учасники мали можливість підвищити рівень кваліфікації та удосконалити підхід до роботи з питань представницької діяльності.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: Почему многие выбирают ...

КОМЕНТАРІ