У Волинській області рятувальники навчили ліцеїстів діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій (фото,відео)

У Волинській області рятувальники навчили ліцеїстів діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій (фото,відео)

28.04.16 11:21 0 523
У рамках проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності з метою попередження і протидії можливим загрозам життю та здоров’ю учасників навчально-виховного процесу працівники служби порятунку проводять роз’яснювальну роботу у всіх навчальних закладах області.

Так, 25 квітня працівники Управління ДСНС України у Волинській області завітали до Волинського ліцею-інтернату. Вони розповіли ліцеїстам про порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій, терористичних актів та інших небезпек, нагадали правила поводження із вибухонебезпечними матеріалами.

Для кращого засвоєння матеріалу дітям працівники ДСНС продемонстрували відеоролики соціальної реклами ДСНС України: «Оповіщення», «Підозрілі предмети», «Артобстріли», «Правила безпеки при виявленні сучасного вибухонебезпечного пристрою», «Неправильне поводження з боєприпасами може вартувати життя» та інші.

У рамках цього заходу начальник відділення групи піротехнічних робіт АРЗ СП У ДСНС України у Волинській капітан служби цивільного захисту Віталій Галаша продемонстрував макети знешкоджених боєприпасів. Він детально зупинився на кожному боєприпасі, розповів про їх дальність ураження та роз’яснив дітям правила поведінки у випадку їх виявлення.

« треба аби діти засвоїли правила поведінки та у випадку потрапляння у нестандартні життєві ситуації і змогли застосувати отримані знання та навики - стверджує Віталій Галаша. - Адже не розгубитися в умовах надзвичайної ситуації – це головна складова виживання сьогодення».

У залі панувала тиша – вихованці закладу із цікавістю слухали важливі постулати. Вони вже знають і запам’ятають назавжди, що життя і благополуччя кожного великою мірою залежить від суворого дотримання правил безпеки.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратура не ...

КОМЕНТАРІ