На Вінничині рятувальники навчали школярів правилам безпечної поведінки

На Вінничині рятувальники навчали школярів правилам безпечної поведінки

28.04.16 15:34 0 531
26 квітня до учнів жмеринської загальноосвітньої школи №1 завітали бійці районної Державної пожежно-рятувальної частини.

Бійці Служби «101» провели з працівниками школи та їхніми підопічними виховну бесіду на тему пожежної безпеки напередодні Великодніх свят. Особливу увагу дітей акцентували цікавим фактам про вогонь, чим він загрожує і які можуть бути наслідки, якщо ігнорувати елементарними правилами безпеки.

Діти з неабиякою цікавістю спостерігали і слухали розповіді бійців ДСНС.

За словами працівників педагогічного колективу школи, тільки спільними зусиллями можливо донести до свідомості кожної дитини, важливість і необхідність дотримання безпеки життєдіяльності, тим самим попередивши можливі трагедії в майбутньому. Адже безпека життя й здоров'я цілком залежать від обізнаності людей, їх поінформованості щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації. А всі ці навички мають формуватися у дитинстві.

Не обійшлася зустріч рятувальників із дітлахами без традиційної примірки пожежної каски та бойового одягу вогнеборця. Діти старших класів зазначили, що такої теплої атмосфери від проведеного заходу вони навіть не очікували.

Після закінчення основного заходу рятувальники провели лекцію учням 9-11 класів охопивши тематику «Дії за сигналом «Увага всім», «Правила поведінки під час виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів» та «Правила поведінки на природі». Діти приймали активну участь у обговоренні тем, уявляли надзвичайні ситуації, які можуть виникнути у побуті та умовно відпрацьовували дії під час тієї чи іншої події.

Тож по завершенню зустрічі, директор школи Сергій Шмаль подякував рятувальникам за цікаво проведену навчально-просвітницьку роботу, сподіваючись на такі візити від представників благородної професії і в майбутньому.

ГУДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Якими мають бути меблі в ...
Наступна новина: Самі популярні юридичні ...

КОМЕНТАРІ