Якими мають бути меблі в кабінеті керівника?

Якими мають бути меблі в кабінеті керівника?

28.04.16 15:25 0 617

Директор - це обличчя фірми. Тому дуже важливо, щоб кабінет керівника був відповідним. Не дивно, що багато власників фірм уважно підходять до оформлення свого кабінету, наймають професійних дизайнерів і витрачають чимало коштів. В данній статті ми розкажемо про те, на що саме треба звернути свою увагу вибираючи меблі в кабінет керівника. І розповість нам про це Семенов К. А. - співробітник інтернет-магазин офісних меблів "Кабінет":
http://kabinet.kiev.ua/katalog/kabinety-rukovoditelya/seriya-alyans, в якому, до речі, кожен київлянин может придбати яскраві меблі в кабінет керівника.

Отож, для початку ви повинні врахувати розмір приміщення. Якщо приміщення досить просторе, то краще за все розділити його на зони. Ви можете зробити зону для важливих переговорів і зону для відпочинку.

Буде добре, коли після укладення важливого контракту ви зможете прямо на місці відзначити його з вашим новим партнером. Не менш важливу роль відіграє і той факт, хто керівник: чоловік або жінка. Якщо ви жінка, то масивні меблі будуть виглядати трохи недоречними. Також важливу роль відіграє і вік. Наприклад, стиль хай-тек не підійде чоловікові в розквіті сил.

Перш ніж купити офісне крісло, уважно огляньте його. Найголовніші вимоги до крісла - це зручність і престижний вид. В кріслі ви повинні вміти зосередитися на ділі, але в той же самий час в будь-який момент відкинути голову назад для хвилинного відпочинку.

Стіл - це також важлива складова, яка говорить про керівника. Адже саме за столом обговорюються важливі питання. Нерідко використовується стіл у вигляді літери "Т".

Не забувайте про стелажі і шафи, в яких ви будете зберігати папери і документи. Якщо ви використовуєте скляні дверцята, то за ними можете зберігати сувеніри, а також колекційні видання важливих книг, а також нагороди, які отримала ваша компанія.

Дуже важливу роль відіграє освітлення. Адже якщо ви довго працюєте, то ваші очі втомлюються. Тому подбайте про те, щоб у вас була не тільки одна лампа, а й додаткові настінні світильники. Дуже важливо, щоб весь інтер'єр був максимально зручним, але в той же час дорогим і діловим.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На сесії міської ради ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ