Як заробити в інтернеті без вкладень?

Як заробити в інтернеті без вкладень?

28.04.16 22:02 0 785

Щоб новачкові заробити реальні гроші без вкладень в інтернеті потрібно, в першу чергу, працювати, а не страждати різними лохотронами. Чудес не буває. Щоб заробляти 1000 $ і більше, потрібно пахати. Не ящики вантажити, звичайно, але все ж.

Написання текстів

Отже, перший, найпопулярніший і рекомендований мною спосіб - це написання текстів. Я особисто починав свій шлях таким чином, і зараз не скаржуся. Звичайно, продажем текстів я вже давно не займаюся, але це відмінний старт, який практично відразу принесе гроші.

У роботи з текстом є багато напрямків, основні з них:

  • копірайтинг;
  • рерайтинг;
  • переклади;
  • постинг.

Копірайтинг - це написання тексту на задану замовником тематику. Наприклад, замовник просить вас написати про те, як заробити в інтернеті без вкладень. У статті повинно бути 4000 знаків. Це трохи більше двох сторінок в Microsoft Word.

Інформацію про заробіток в інтернеті ви повинні шукати самі, ніяких вихідних даних не дають. Не можна переписувати чужі готові матеріали. Вам потрібно написати якісну статтю з нуля. За неї ви отримаєте 8 $ за середньоринковою ціною, так як тисяча знаків коштує в районі 2 доларів. А це вже гроші, погодьтеся. Кілька таких статей в день, і ви заробляєте близько 600 $ в місяць.

Рерайтінг - це переписування готового тексту своїми словами для того, щоб він став унікальним. За тисячу знаків платять 1 $, в два рази менше, ніж за копірайт. Але таку роботу робити куди простіше. До слова, замовлення на рерайт є найчастішими серед всіх текстових. Це обумовлено тим, що кожен день відкриваються тисячі сайтів, і кожен вимагає унікальних текстів, інакше просто не зможе вижити. Ось тут то ви і будете потрібні.

З перекладами все очевидно. Якщо ви добре знаєте будь-яку іноземну мову, крім білоруської та української, то заробіток вам забезпечений. Найчастіше замовляють переклади «англійська-російська» і навпаки. Трохи меншим попитом користується німецький, після якого йде китайський. За 1000 знаків перекладу платять від 4 $ до 6 $.

Постинг - це найпростіша і сама низькооплачувана робота. Вам потрібно тупо копіювати і вставляти текст з одного сайту на інший. Залежно від складності (обсяг і форматування тексту, наявність картинок і посилань) вартість однієї доданої статті варіюється між 0.1 $ і 0.5 $. Це не солодкі опитування, зате замовник точно заплатить вам гроші.

Інші спеціальності

Якщо вам подобається працювати з графікою, простіше кажучи в Photoshop, ви можете спробувати себе в якості веб-дизайнера. Це складний шлях, спочатку у вас будуть виходити погані сайти. Але з часом рівень робіт зросте, і ви будете продавати макети по 50-300 $. Серед моїх друзів і колег є веб-дизайнери, стабільний щомісячний заробіток яких складає 1000-2000 $. Але вони дійсно майстри своєї справи.

Якщо дружите з логікою і математикою, спробуйте себе в програмуванні. Це найскладніший шлях, але в той же час ви завжди будете впевнені в своєму майбутньому. Головне спочатку вибрати перспективну спеціальність. На сьогоднішній день це клаудери (створення хмарних сервісів) і розробники мобільних додатків і сервісів.

І остання дорога - це реклама. Я спеціально залишив її на десерт, тому що це моя спеціальність. Я займаюся просуванням сайтів, браузерних ігор та інших проектів ось уже 5 років як. Що я можу сказати, в свої двадцять з хвостиком років я живу в своїй квартирі, їжджу на своїй машині і, в принципі, ні в чому не маю потреби. Спочатку було дуже складно, але з досвідом все прийшло.

Інтернет-рекламу можна поділити на 3 типи:

  • пошукова;
  • соціальна;
  • медійна.

Пошукове просування - це вивід вашого сайта або сайта клієнта в десятку Yandex і Google по потрібних запитах. Якщо клієнт займається продажем металевих дверей, то ваше завдання вивести його сайт на перші місця за запитом «металеві двері». Грубо кажучи, механізм такий.

Соціальне просування - це робота з ВКонтакте, Facebook, Однокласники, Livejournal, форумами і блогами. Вам потрібно правильно і ефективно купувати рекламу в соціальних мережах і блогах.

Медійна реклама - це покупка банерів на різних сайтах, від дрібних проектів до найбільших порталів.

По матеріалам: onmymoney.ru




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему нужно выбирать ...
Наступна новина: Цифровая печать: что она ...

КОМЕНТАРІ