У Тернополі відремонтують сквери на вул. Руській та Б.Лепкого

У Тернополі відремонтують сквери на вул. Руській та Б.Лепкого

29.04.16 08:07 0 549
У Тернополі цього року будуть відремонтовані два великі об’єкти благоустрою - сквер на вул. Руській та Б.Лепкого. Роботи у сквері, що розташований у центральній частині міста, уже розпочато, а на вул. Б.Лепкого - тривають тендерні процедури.

«Сквер на вул. Руській розташований у центральній частині міста, це не лише прибудинкова територія, а й громадський простір. Саме тому ми хочемо зробити його сучасним, оновити вуличне освітлення, обладнати новий дитячий майданчик, змінити покриття на пішохідних ділянках. Ми хочемо, щоб цей сквер став ще одним місцем для відпочинку тернополян, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Роботи із ремонту цього скверу намагатимемося завершити до початку літа, а у сквері Б.Лепкого ремонт розпочнеться після завершення тендерних процедур».

Нагадаємо, що цього року у Тернополі заплановано відремонтувати чимало великих об’єктів благоустрою: Набережну ставу (у сторону пляжу «Циганка»), бульвар Петлюри, Просвіти, тротуарну доріжку у парку «Топільче» та декілька пішохідних ділянок у різних мікрорайонах міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ