Степан Барна: "Відтепер поліція набагато ближче до кожного жителя Скалатської об’єднаної територіальної громади"

Степан Барна: "Відтепер поліція набагато ближче до кожного жителя Скалатської об’єднаної територіальної громади"

29.04.16 13:31 0 561
Поліцейську станцію відкрили в місті Скалат Підволочиського району.

Обслуговуватиме станція 16 населених пунктів Скалатської об'єднаної територіальної громади. Це дозволить правоохоронцям бути ближчими до віддалених населених пунктів, швидше реагувати на правопорушення і вчасно приходити на допомогу. Тут працюватиме 6 працівників поліції. Чергуватимуть по 12 годин.

Священики освятили приміщення, де працюватимуть поліцейські, та благословили на добру роботу.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна переконаний, що головне завдання реформ – максимально наблизити послуги до жителів області. Відтепер поліція набагато ближче до кожного жителя Скалатської об'єднаної територіальної громади.

«14,5 тисяч жителів Скалатської громади отримають надійний захист і підтримку, - наголосив очільник краю. - Для мене надзвичайно важливо, щоб на кожен телефонний дзвінок, який надійде від будь-якого жителя громади, була швидка відповідь. Щоб для цього не витрачалися години, хвилини, а лічені секунди. Бо саме в цьому головна ідея реформи. як бачите, влада не тільки ставить завдання, а й створює умови для тих людей, які будуть тут працювати».

Очільник краю побажав правоохоронцям сумлінно виконувати поставлені перед ними завдання і бути справжніми захисниками народу.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Руслан Балик передав автомобіль від керівництва Національної поліції України.

Нагадаємо, для того, щоб поліція могла реагувати швидше, на Тернопільщині запустили проект «Поліцейська станція». Їх відкривають у невеликих містечках. На кожній станції працюватимуть 8 -10 поліцейських».

4 березня перша спеціальна поліцейська станція в Україні запрацювала у селищі Золотий Потік Бучацького району, 14 березня відкрили поліцейську станцію у Вишнівці Збаразького району, 19 квітня – у Почаєві.

Планується, що до кінця червня на Тернопільщині працюватимуть 17 поліцейських станцій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міська рада виходить зі ...
Наступна новина: Хто така Берегиня?

КОМЕНТАРІ