Вінницька область: підбито підсумки перевірки реалізації державної політики у сфері цивільного захисту

Вінницька область: підбито підсумки перевірки реалізації державної політики у сфері цивільного захисту

29.04.16 10:21 0 508
28 квітня в приміщенні Вінницької облдержадміністрації відбувся розгляд питання щодо результатів комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної та пожежної безпеки у Вінницькій області.

Засідання проходило під головуванням заступника Голови ДСНС України Олега Авер’янова, за участю голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія, першого заступника Вінницького міського голови Ігоря Корольчука, начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслана Шевчука. Також були присутні члени комісії із ДСНС, керівництво департаментів міста та області, очільники структурних підрозділів служби «101».

Підбиваючи підсумки комплексної перевірки, члени комісії ДСНС країни акцентували увагу присутніх на ключові моменти щодо реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту.

Варто зазначити, що комісія ДСНС України десять днів здійснювала перевірки на Вінниччині. Протягом цього періоду було здійснено ряд заходів у структурних підрозділах ГУ ДСНС, у кожному з яких були проведені оперативно-тактичні навчання з ліквідації умовних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

«Стан цивільного захисту в регіоні на належному рівні, але є й питання, які потребують доопрацювань. Згодом буде здійснено контрольну перевірку заходів і я впевнений, керівники підрозділів ГУ ДСНС усунуть ці недоліки і всі питання будуть зняті», – зазначив голова комісії Олег Авер’янов.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Луцьку на сесії міської ...

КОМЕНТАРІ