На Вінничині в рамках реалізації проекту ЄС представники влади та громадськості обговорювали нові механізми фінансової підтримки (+фото)

На Вінничині в рамках реалізації проекту ЄС представники влади та громадськості обговорювали нові механізми фінансової підтримки (+фото)

29.04.16 13:04 0 542
28 квітня 2016 року під головуванням директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Мережка В.М. відбулась робоча нарада з питань запровадження та обговорення нових механізмів фінансової підтримки в рамках реалізації проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області».

Участь у нараді взяли: представники Головного управління Держказначейства у Вінницькій області, Департаменту фінансів облдержадміністрації, Головного управління ДФС у Вінницькій області, радник Мінсоцполітики з питань внутрішньо-переміщених осіб, регіональної ради підприємців при Вінницькій облдержадміністрації, представники ВОПО «Джерело надії», асоціації переселенців «Новий дім», Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та команда проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області».

На початку наради Володимир Мережко зазначив: «Відповідно до наших пропозицій, які були направлені після проведених у лютому 2016 року консультацій з громадським організаціями та переселенцями, Представництвом ЄС підписано запропоновані нами зміни. Відповідно, в рамках запропонованих нових механізмів фінансової підтримки, командою проекту розроблено Положення про конкурс бізнес-планів, яке і розглядатиметься ». Також він наголосив на необхідності запровадження прозорих і зрозумілих механізмів фінансової підтримки бізнес-переселенців.

Керівник проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» Валерій Нікітюкпроінформував про розширення напрямків фінансової підтримки в рамках Проекту та ознайомив присутніх з проектом Положення про порядок надання фінансової підтримки в рамках даного проекту.

Враховуючи той факт, що питання надання фінансової підтримки пов'язано з оподаткуванням доходів, проведенням бюджетних асигнувань та платежів, представники Держказначейства, Департаменту фінансів та Головного управління Державної фіскальної служби, які були запрошені на нараду, долучились до проведення експертної оцінки Положення.

Після доопрацювання проекту Положення буде винесене на розгляд координаційно-наглядової ради проекту.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: Електронне ...

КОМЕНТАРІ