Вінничина: «Вітчизняне виробництво життєспроможне,готове наповнювати територіальні бюджети,а за підтримки місцевої влади – впевнено рухатись вперед» (+фото)

Вінничина: «Вітчизняне виробництво життєспроможне,готове наповнювати територіальні бюджети,а за підтримки місцевої влади – впевнено рухатись вперед» (+фото)

29.04.16 08:49 0 579
26 квітня Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко зустрівся з головним засновником ГК «Альта– Профіль Україна» Антоном Ангеловським та генеральним директором ТОВ «Бастіон-2009», що входить до складу групи компаній «Альта – Профіль Україна» В'ячеславом Калініченком.

Компанія «Альта – Профіль Україна» є досить потужним виробником на вітчизняному ринку будівельних та оздоблювальних матеріалів вже понад 10 років, яка, по праву, займає одне з лідируючих місць з виробництва та реалізації якісного сайдингу, фасадного приладдя та іншого відповідного оздоблювального матеріалу.

На Вінниччині вже більше п'яти років успішно працює ТОВ «Бастіон 2009», що входить до складу ГК «Альта – Профіль Україна». Підприємство є одним з вагомих платників податків як до місцевого, так і державного бюджетів: лише за неповні чотири місяці 2016 р. ним, разом з партнерами, сплачено майже 1 млн. 200 гривень податків, а загальний обсяг інвестицій склав понад 33 мільйони гривень.

«Це підприємство з вітчизняним капіталом, створене, як кажуть, «з нуля» на є лідером не лише на ринку України, а й поступово опановує потреби іноземних споживачів, зокрема, молдовських, румунських, прибалтійських. А на даний час ведуться серйозні бізнес-переговори із польськими та чеськими торговельними споживачами», – розповів керівник ТОВ «Бастіон 2009» В'ячеслав Калініченко.

Як зауважив головний засновник компанії Антон Ангеловський, завданням групи компаній є виробництво продукції світових стандартів якості. Досягати цієї мети допомагає великий і об'єднаний спільною метою колектив. «Один із принципів соціальної політики компанії є принцип «жодного скорочення, жодної нестабільної соціальної ситуації, жодного невдоволеного працівника», – повідомив А.Ангеловський.

Тому загальна політика компанії передбачає щорічне поступове підвищення зарплати (що, до речі, і відбулось цьогоріч на «Бастіоні 2009» у вигляді її зростання на 10 %), виплати зарплати у розмірі 2/3 в міжвиробничий період, збереження пакету соціальних гарантій для всіх працівників підприємства.

Адже, за словами керівника «Бастіону 2009» В'ячеслава Калініченка, перш ніж вимагати від фахівців результати якісної та висококваліфікованої роботи, необхідно створити колективу гідні умови праці.

Крім того, В. Калініченко поділився з посадовцем найближчими планами на майбутнє, зокрема, щодо запровадження виробництва водостічних труб та жолобів на новому лінійному обладнанні. А на кінець року в планах компанії – впровадження в серійне виробництво ізраїльськими партнерами ламінованого софіту та фітингів до водостічних систем, а також вихід на ринки країн Євросоюзу та Балтії.

В свою чергу Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко зазначив: « ситуація, яку ми спостерігаємо в регіоні, вселяє надії та оптимістичний настрій щодо наших підприємств. Вітчизняне виробництво життєспроможне, готове наповнювати територіальні бюджети, а за підтримки місцевої влади – впевнено рухатись вперед. Багато з підприємств, і ваше зокрема, нарощують потужності, збільшують об'єми продукції та кількість робочих місць. Це свідчить про економічну активність нашого регіону і те, що ми рухаємося у правильному напрямку. Тому, обласна влада, особливо її економічний блок, і надалі підтримуватимуть саме такі виробництва, де, окрім випуску якісної, конкурентоспроможної продукції європейського рівня ще й піклуються про добробут співробітників – від, як кажуть, найнижчої кваліфікаційної ланки і до представників адміністративного блоку.»



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Електронна ...
Наступна новина: Волинь: через недбалість ...

КОМЕНТАРІ