Житомирщина: керівник області оглянув,як проходять навчання з ліквідації лісових пожеж.

Житомирщина: керівник області оглянув,як проходять навчання з ліквідації лісових пожеж.

29.04.16 16:32 0 557
28 квітня, на базі державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство» відбулися спільні комплексні тактико-спеціальні навчання з ліквідації лісових пожеж. Захід відбувся за участі голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського, начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського, першого заступника начальника управління ДСНС України в Житомирській області Василя Кучина, директорів лісогосподарських підприємств, головних лісничих державного агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс».

— «Минулий рік у нашій області видався надзвичайно складним з точки зору кількості виникнення пожеж та їх наслідків. У 2015 році у природних екосистемах зареєстровано 1046 пожеж, що у 5 разів більше, як у 2014-му. Дякую усім службам, які взяли участь у їх ліквідації та не допустили виникнення в області надзвичайних ситуацій, – зазначив керівник області. – Основне завдання в разі виникнення пожеж – працювати спільно: лісівникам, рятувальникам, органам місцевої влади».

Перед навчаннями була проведена нарада, на якій визначено стан готовності лісогосподарських підприємств, підрозділів Управління ДСНС України в області, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до ліквідації лісових пожеж та пожеж в екосистемах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ